Altandør dobbel PVC Hvit

14x20x20, 3-lags, herdet glass, u-verdi:0,94, hengsling venstre
Artikkelnummer: 6200111
Vekt: 122.96
Terrassedør med bue og karm av stålforsterket PVC-materiale og 3-lags glass isolerkassetter gir lav U-verdi og minimalt vedlikehold av vinduer.
Tilgjengelig online
Gratis
frakt
Sendes innen
8-10 uker
11568 00 kr /stk
stk
= 1,00 stk
Altandør dobbel PVC Hvit
Terrassedør med bue og karm av stålforsterket PVC-materiale og 3-lags glass isolerkassetter gir lav U-verdi og minimalt vedlikehold av vinduer. Terrassedør med bue og karm av PVC-materiale er værbestandig med lite vedlikehold og lang levetid. Vinduene behøver ikke å males ettersom materialet er gjennomfarget. Døren slår utover. Disse terrassedørene passer sammen med våre Tilt & Turn-vinduer i PVC. For at glassåpningen i terrassedøren skal passe sammen med glassets underkant på vinduet er det viktig at terrassedøren og vinduet har samme glassvariant. Både bue og karm er forsterket med korrosjonsbestandige stålprofiler som gjør dem formbestandige. Bue og karm er oppbygd med seks luftfylte kanaler som både gir god lydisolasjon og forbedret varmeisoleringsevne. Karmdybde: 85 mm. Lydreduksjon; isolerkassett: 33dB, hele konstruksjonen: 35dB.

U-verdi (Energiverdi)

U-verdien gir en verdi på hvor godt et vindu eller en dør forhindrer varme i å forsvinne ut av bygningen. Jo lavere U-verdi, desto bedre isolerer vinduet eller døren. En lav U-verdi innebærer mindre energi-tap. Et godt vindu skal ikke ha en U-verdi over 1,4 W/m2K. En altfor lav U-verdi, under 0,8, øker risikoen for kondens på vinduets utside ved visse værforhold. U-verdien finner man ved å måle hvor mye varme som passerer en kvadratmeter av bygningsmaterialet når temperaturforskjellen mellom ute og inne er 1 grad Celsius. Enheten er W/m2K (watt per kvadratmeter Kelvin).

Modulmål

En terrassedør med målene 8x20 har et modulmål på 8x20 desimeter, noe som gjelder selve åpningen i veggen. Karmens egentlige størrelse er 780x1980 mm, og det gir mulighet for justering av karmen under monteringen og å dytte med isolasjonsmateriale.

Sikkerhetsglass

Terrassedør i yttervegg med glass lavere enn 80 cm over gulvet krever sikkerhetsglass både innvendig og utvendig i form av enten herdet eller laminert glass.

Bestillingsvare

Dette produktet lages spesielt for deg etter dine ønsker, og dermed gjelder ikke angreretten.

Garanti

5 års garanti!