Avfukter Adam Eeese

20L, 100 m2
Artikkelnummer: 64099540
Vekt: 15.5
Adam – den lydsvake avfukteren med höy kapasitet
Tilgjengelig online
Gratis
frakt
Sendes innen
3-8 hverdager
3295   kr /stk
stk
Avfukter Adam Eeese
Denne avfukteren er stöysvak som et kjöleskap, og strömlinjeformet, slik at den passer inn i ethvert interiör. Plasser avfukteren i stuen, på soverommet, kjökkenet, vaskerommet eller andre steder der du trenger å fjerne fuktighet, og få betydelig bedre inneklima.

Kompakt og effektiv til store arealer
Avfukteren Adam er den perfekte kombinasjonen av design, teknologi og kjölemiddel. Det betyr av avfukteren er utrolig kompakt i forhold til sin store vannbeholder, som rommer hele 5 liter. De integrerte håndtakene i hver side gjör maskinen flyttbar. Selv om denne avfukteren kan trekke hele 20 liter vann fra luften hver dag, har den beholdt den stilrene og elegante designen, slik at man har lyst til å ha den stående.

Avfukteren som bare går ved behov
Den praktiske timerfunksjonen er enkel å styre, slik at avfukteren bare går når du önsker det. Avfukteren Adam har lavt strömnivå sammenlignet med andre avfuktere med samme kapasitet. Den er blant annet utstyrt med en smart funksjon slik at du ved hjelp av det brukervennlige LEDdisplayet kan stille inn önsket fuktighetsnivå. Når dette fuktighetsnivået er oppnådd, slår avfukteren seg av automatisk, og den starter igjen når fuktighetsnivået overstiges.

Klestörkefunksjon som törker klaerne raskere
Avfukterne Adam har en populaer klestörkefunksjon som er spesielt praktisk på fuktige dager eller når du skal vaske klaer. Den innebygde klestörkefunksjonen som trekker overskytende fuktighet fra rommet, förer nemlig til at det våte yttertöyet eller klesvasken törker betydelig raskere. I mange familier blir törketrommelen flittig brukt flere ganger i uken. Det sliter på både klaerne, ström og vannforbruket og er miljöskadelig. Derfor er klestörkefunksjonen på denne avfukteren populaer. Den gjör at familiens våte yttertöy og klesvask törker på rekordtid. Med et klikk på displayet startes den praktiske klestörkefunksjonen. Praktisk, enkelt og ingen slitasje på klaerne!

Kontinuerlig drenering, slik at du slipper å tömme vannbeholderen
Avfukteren slår seg av automatisk når beholderen er full, slik at den ikke bruker unödvendig ström. I tillegg kan du bruke avfukteren med kontinuerlig drenering, slik at du via en slange kan koble avfukteren direkte til avlöpet og dermed slipper å tömme vannbeholderen. Avfukteren har også vaskbart filter og automatisk avriming. Adam avfukter veier 15,2 kg, har integrerte håndtak i sidene og kjörer på fire 360graders robuste og svingbare hjul.

Adam – et kvalitetsprodukt fra eeese
Adam er en del av den populaere serien fra eeese. Alle avfuktere i denne serien er skapt med mål om perfekt synergi mellom solid kunnskap om det europeiske klima og miljö, stilren og strömlinjeformet skandinavisk design og den nyeste teknologien innen airconditionerenheter og luftkjöling. Derfor overholder alle produkter fra eeese fremtidens miljökrav fra og med 2020.

Choose green – go with eeese
Våre airconditionenheter og avfuktere inneholder kjölemiddelet R290, som er et mer miljövennlig kjölemiddel enn de fluorholdige gassene (HFC) som hittil har blitt brukt som kjölemiddel i airconditionerenheter, avfuktere og mange andre maskiner. Kjölemiddel R290 har en GWP (global warming potential) på 3 som ikke bryter ned ozonlaget.

Adams spesielle egenskaper
Automatisk avfukting
Törkemodus for klaer
LEDskjerm med softkey
Automatisk oppstart
Kjölemedie R290 gass
Vaskbart luftfilter
Timer

Adams spesifikasjoner
Artikkelnr.: 2503
Maks. arbeidsområde m2: 100
Anbefalt arbeidsområde m2: 2–70
Kapasitet 30 °C / RH 80 % l/dag: 20
Kapasitet 27 °C / RH 60 % l/dag: 11,5
Strömforbruk (ved drift) W: 255
Strömforsyning V/Hz: 220–240/50
Timer t: 1 ~ 24
Ventilatorhastighet: 2
Luftvolum höy m3/t: 145
Luftvolum lav m3/t: 130
Lydnivå höy dB (A): 44
Lydnivå lav dB (A): 42
Vanntank l: 5,0
Driftstemperatur °C: 5–35
Kompressor: Stempel
Kjölemiddel: R290
Filter: Vaskbart
Diameter på avlöpsslangen mm: 14
Nettovekt kg: 15,2
Bruttovekt kg: 17,4
Produktstörrelse (BDH) mm: 335 x 285 x 540
Emballasjestörrelse (BDH) mm: 385 x 330 x 585
EAN: 5704841025035
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 2503
Varemerke Swim & Fun