Kundeservice

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundeservice

23966900
  • Prisløfte
  • Rask leveranse
  • Over 35 000 varer

Se lager og fraktkostnad

Norgeskart
Vis alle varianter

Vareinformasjon

Rør i varerør
Universalrør for rør-i-rør-system. PEX-A-røret har svært lang levetid og kan byttes ut fordi den ligger i beskyttelsesrør. PEX-A-røret er fleksibelt, har god holdbarhet mot utmatting og passer godt for distribusjon av varmt/kaldt vann og varme fordi røret har diffusjonssperre.

PEX-røret har ingen skadelige stoffer eller tilvekst av mikroorganismer. Røret avgir heller ikke smak eller lukt til springvannet. Maksimum driftstrykk er 10 bar. Den maksimale temperaturen skal ikke overskride 95 °C, og maksimalt 70 °C i kontinuerlig drift.

PEX-røret er, i motsetning til kobberrør, ikke sensitivt for vannkvalitet som surt/aggressivt vann. Materialet i PEX-røret er elastisk og har en støtdempende funksjon når du f.eks. stenger/skrur igjen blandebatteriet raskt. Gjennom demping i PEX-materialet reduseres trykkstøtet til 30 % av et sammenlignbart trykkstøt i et metallrør.

PEX-rør og beskyttelsesrør er polyetylenbaserte og utvikler ingen skadelige gasser ved brann. Rørene leveres med røde eller blå beskyttelsesrør, noe som gjør det enklere å skille mellom varmt og kaldt vann ved installasjon. Det er likevel ingen forskjell på rørene og de kan brukes til både varmt og kaldt vann.

Tekniske data

Ytre rørdiameter: 15 mm
Veggtykkelse: 2,5 mm
Kommersiell lengde: 25 m
Beskyttelsesrør: Rød 25 mm

RASKE FAKTA

Farge Rød
Lengde 25 m
Leverandørens artikkelnummer 3006016101