Kundeservice

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundeservice

23966900
  • Prisløfte
  • Rask leveranse
  • Over 35 000 varer

Se lager og fraktkostnad

Norgeskart

Vareinformasjon

Gulvflis Fargo 30x60
9 stk herlige mørkegrå matte klinkerfliser i størrelsen 30x60 cm. Flisene har slitasjeklassifisering 3, noe som betyr at de anbefalt for bruk på for eksempel badet. Les gjerne mer om slitasjeklassifisering nedenfor.

Forskjellen på klinkerflis og kakkel.

Fliser består av en brent keramisk plate av leire. Den største forskjellen mellom vegg- og gulvfliser er at tettheten er høyere i gulvfliser enn i veggfliser. Det gjør at gulvfliser har en bedre holdbarhet, samt større bestandighet mot ulik påvirkning som slitasje, frost, kjemikalier osv.

Klinkerfliser kan brukes både på vegger og gulv, men dette gjelder ikke for kakkel. Den høye holdbarheten gjør at de tåler kulde og frost, samt varme som eksempelvis gulvvarme. Når du beregner forbruket til oppussingen av badet ditt er det fornuftig å beregne et 10 % tillegg på det du har målt opp for å være sikker på at du har nok.

Husk å kontrollere batchnummeret på pakken i butikken, fordi fargenyanser kan komme til å avvike noe mellom ulike batcher.

Slitestyrkeklasse

Slitestyrke måles på en skala mellom 2 og 5, og nedenfor følger en beskrivelse av hver klasse:
Klasse 2 - Klinkerflisen anbefales for innendørs bruk med lav slitasje, eksempelvis i baderom og på toalett.
Klasse 3 - Klinkerflisen anbefales for innendørs bruk med middels slitasje, eksempelvis i baderom, kjøkken stue, entré og på terrasse.
Klasse 4 - Klinkerflisen anbefales for bruk der det er høy slitasje, som for eksempel i offentlige lokaler som kontor, konferanserom osv.
Klasse 5 - Klinkerflisen anbefales for bruk der det er meget høy slitasje og kan brukes i butikker og på andre steder hvor det forekommer høy trafikk.

Sklidempingsklasse

Sklidempingsklasse måles på en skala mellom R9 og R11, og jo høyere siffer det er desto bedre sklidemping er det på klinkerflisen.

RASKE FAKTA

Antall/pakke 9
Bredde 60 cm
Farge Mørkgrå
Høyde 8 mm
Lengde 30 cm
Leverandørens artikkelnummer 06256
Overflate Matt
Pakkevekt 30.5 kg
Tykkelse 8 mm

Flere produkter fra samme kategori