Kundeservice

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundeservice

23966900
  • Prisløfte
  • Rask leveranse
  • Over 35 000 varer

Se lager og fraktkostnad

Norgeskart

Vareinformasjon

Gulvflis Fargo 32x32
En robust og elegant rektangulær gulvflis med slitestyrkeklasse 3. Denne grå, strukturerte gulvflisen selges i pakker på 12 fliser. Gulvfliser består av en brent keramisk flis av leire. Den største forskjellen mellom gulvflis og kakkel er at tettheten er betydelig høyere i gulvflisen enn i kakkelflisen. Det gjør at gulvflisen har bedre styrkeegenskaper og større motstandsevne mot ulike påvirkninger som slitasje, frost, kjemikalier osv.

Husk å kontrollere batchnummeret på pakken i butikken, fordi fargenyanser kan komme til å avvike noe mellom ulike batcher.

Gulvfliser kan brukes både på vegger og gulv, men dette gjelder ikke for kakkel. Når du beregner forbruket til oppussingen av badet ditt er det fornuftig å beregne et 10 % tillegg på det du har målt opp for å være sikker på at du har nok.

Slitestyrkeklasse

Slitestyrke måles på en skala mellom 2 og 5, og nedenfor følger en beskrivelse av hver klasse:
Klasse 2 - Gulvflisen anbefales for innendørs bruk med lav slitasje, eksempelvis i baderom og på toalett.
Klasse 3 - Gulvflisen anbefales for innendørs bruk med middels slitasje, eksempelvis i baderom, kjøkken stue, entré og på terrasse.
Klasse 4 - Gulvflisen anbefales for bruk der det er høy slitasje, som for eksempel i offentlige lokaler som kontor, konferanserom osv.  
Klasse 5 - Gulvflisen anbefales for bruk der det er meget høy slitasje og kan brukes i butikker og på andre steder hvor det forekommer høy trafikk.

Sklidempingsklasse

Sklidempingsklasse måles på en skala mellom R9 og R11, og jo høyere siffer det er desto bedre sklidemping er det på gulvflisen.

RASKE FAKTA

Bredde 32 cm
Bruksområde Innendørs
Farge Grå
Lengde 32 cm
Leverandørens artikkelnummer 06255
Overflate Matt

Flere produkter fra samme kategori