Kundeservice

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundeservice

23966900
  • Prisløfte
  • Rask leveranse
  • Over 35 000 varer

Se lager og fraktkostnad

Norgeskart

Vareinformasjon

Gulvflis Gres 30x30
Denne klinkerflisen gjør det mulig for deg å sette opp flere komplementærfarger når du innreder med gulv og vegger som base. Den grå klinkerflisen kommer i pakker på 18 stk pr. forpakning. Denne flisen er full body, dvs. at den kan slites nesten helt ned og likevel beholde mønster og kulør.

Generell informasjon

Fliser består av en brent keramisk plate av leire. Den største forskjellen mellom vegg- og gulvfliser er at tettheten er høyere i gulvfliser enn i veggfliser. Det gjør at gulvfliser har en bedre holdbarhet, samt større motstand mot ulik påvirkning som slitasje, frost, kjemikalier osv. Vannabsorbsjon* ligger på rundt 0,5-2 %.

*Forholdet mellom vekten av den største mengden vann som et keramisk materiale kan ta opp under et visst trykk og i løpet av en viss tid, og materialets vekt i tørr tilstand. Fuktkvoten angis i prosent.

Gulvflis/klinkerflis brukes fortrinnsvis for dekke av gulv, men fungerer også til bruk på vegger, terrassegulv samt utvendige trapper. Den høye holdbarheten til gulvflisen gjør at den står godt i mot kulde og frost, samt varme som eksempelvis gulvvarme.

RASKE FAKTA

Antall/pakke 18
Bredde 30 cm
Bruksområde Innendørs/Utendørs
Farge Lysegrå
Høyde 7 mm
Lengde 30 cm
Leverandørens artikkelnummer 06242
Overflate Matt
Pakkevekt 17 kg
Tykkelse 7 mm

Flere produkter fra samme kategori