Kundeservice

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundeservice

23966900
  • Prisløfte
  • Rask leveranse
  • Over 35 000 varer

Se lager og fraktkostnad

Norgeskart

Vareinformasjon

Gulvfliser Gres slett 30x30
En grå klinkerflis i størrelsen 30x30 cm. Denne klinkerflisen er spesielt tilpasset for utendørs- og innendørsterasser, men passer også i baderom, på kjøkken, i entré, offentlige miljøer samt grovkjøkken med høy slitasje. Flisen er full body, noe som betyr at flisen kan slites nesten helt ned og likevel beholde mønster og kulør. Ettersom klinker er et naturprodukt kan fargenyansene avvike fra fabrikk. Huske derfor å kontrollere batch-nummeret på pakningen.

Klinkerfliser består av en brent keramisk flis av leire. Den største forskjellen mellom klinkerflis og kakkelflis er at tettheten er betydelig høyere i klinkerflisen enn i kakkelflisen. Dette gjør at klinkerfliser har bedre holdbarhet samt større bestandighet mot ulike påvirkninger, slik som f.eks. slitasje, frost, kjemikalier, osv. Klinkerfliser kan brukes på både vegger og gulv i motsetning til kakkel. Når du beregner forbruket til oppussingen av badet ditt er det fornuftig å beregne et 10 % tillegg på det du har målt opp for å være sikker på at du har nok.

Slitasjeklasse

Denne klinkerflisen tilhører PEI-klasse 5.

Slitestyrken måles på en skala fra 2 til 5. Nedenfor finner du en beskrivelse av hver klasse:

Klasse 2 - Klinkerflisen anbefales for innendørs bruk med lav slitasje, eksempelvis i baderom og på toalett.
Klasse 3 - Klinkerflisen anbefales for innendørs bruk med normal slitasje, eksempelvis i baderom, på kjøkken, i stue, entré og på terrasse.
Klasse 4 - Klinkerflisen anbefales for bruk der det er høy slitasje, som for eksempel i offentlige lokaler som kontor, konferanserom, osv.
Klasse 5 - Klinkerflisen anbefales for bruk der det er meget høy slitasje og kan brukes i butikker og på andre steder hvor det forekommer høy trafikk.

Sklidempingsklasse

Sklidempingsklasse måles på en skala mellom R9 og R11, og jo høyere siffer det er desto bedre sklidemping er det på klinkerflisen.

RASKE FAKTA

Bredde 30 cm
Bruksområde Innendørs/Utendørs
Farge Grå
Lengde 30 cm
Leverandørens artikkelnummer 06240
Overflate Matt
Pakkevekt 17 kg
Tykkelse 7 mm

Flere produkter fra samme kategori