Baderomspanel fliser Grå

Kamala sort, matt, 50x300mm, UTGÅENDE
Artikkelnummer: 10302
Vekt: 25
Moderne og pen veggpanel med en matt, grå overflate.
Velg butikk for å se lagerstatus
Ikke tilgjengelig online
Sendes innen
2-5 hverdager
Fra
399 00 kr /stk
stk
= 2,96 m2
Baderomspanel fliser Grå

Generell informasjon

Baderomspanel gjør renovering og nybygging av bad lekende lett! Det er godkjent til bruk i våtrom hvilket betyr ingen gips, membran eller fuging, og best av alt - du kan gjøre det selv. Sine unike egenskaper gir deg et bad med ekstra lang holdbarhet.

Panelet består av High Density Fibreboard-plater og har en spesial utviklet kjerne med ekstremt lavt fuktopptak (< 6 % svelling på 24 timer). Platene består av trefibre som er varmpresset etter tilsetning av lim. Materialet er lett å arbeide med og bidrar til et miljøvennlig inneklima. HDF har en rekke andre produktfordeler, og brukes i møbler, garderobeskap, samt kjøkken -og baderomsinnredninger. Overflaten er et høytrykkslaminat med et dobbelt toppsjikt med grunnfarge og toppfarge, som er meget jevn, sterk og motstandsdyktig.

Platene kan benyttes som vanntett sjikt på vegger i våtrom. De egner seg også til garderober, vaskerom, renseanlegg, laboratorier etc. Platene kan monteres direkte på bindingsverk, eksisterende underlag som f.eks mur, betong og bygningsplater, inkludert vegger under terreng.

Størrelse 5x30 cm.