Baderomspanel fliser Hvit

Hvit Matt, 150x200mm, UTGÅENDE
Artikkelnummer: 10300
Vekt: 25
Veldig fin baderomspanel med matt, hvit overflate. Passer på vegger i våtrom.
Velg butikk for å se lagerstatus
Tilgjengelig online
Sendes innen
2-5 hverdager
Fra
349 00 kr /stk
stk
Baderomspanel fliser Hvit
Veldig fin baderomspanel med matt, hvit overflate. Passer på vegger i våtrom.

Generell informasjon

Baderomspanel gjør renovering og nybygging av bad lekende lett! Det er godkjent til bruk i våtrom hvilket betyr ingen gips, membran eller fuging, og best av alt - du kan gjøre det selv. Sine unike egenskaper gir deg et bad med ekstra lang holdbarhet.

Panelet består av High Density Fibreboard-plater og har en spesial utviklet kjerne med ekstremt lavt fuktopptak (< 6 % svelling på 24 timer). Platene består av trefibre som er varmpresset etter tilsetning av lim. Materialet er lett å arbeide med og bidrar til et miljøvennlig inneklima. HDF har en rekke andre produktfordeler, og brukes i møbler, garderobeskap, samt kjøkken -og baderomsinnredninger. Overflaten er et høytrykkslaminat med et dobbelt toppsjikt med grunnfarge og toppfarge, som er meget jevn, sterk og motstandsdyktig.

Platene kan benyttes som vanntett sjikt på vegger i våtrom. De egner seg også til garderober, vaskerom, renseanlegg, laboratorier etc. Platene kan monteres direkte på bindingsverk, eksisterende underlag som f.eks mur, betong og bygningsplater, inkludert vegger under terreng.

Størrelse 15x20 cm.