Laminatgulv Eik 2-stav Beauty 7mm

7mm, AC3/31, klikk, 2,25m2/pkt (28983)
Artikkelnummer: 13634
Vekt: 13.72
Et 7 millimeters laminatgulv som holder AC-klasse 3. Beauty eik har et vakkert, levende utseende med varierte nyanser og er enkelt å legge.
Velg butikk for å se lagerstatus
Sendes innen
2-5 hverdager
Klikk & hent
Fra
89 95 kr /m2
stk
Laminatgulv Eik 2-stav Beauty 7mm
Laminatgulv Beauty eik 2-stav har et vakkert utseende med antikke innslag. Gulvbordene har varierte nyanser med levende, tydelige ådringer som gir rommet en følelse av natur og liv. Gulvet er 7 mm tykt og svært enkelt å legge.

Bestandighetsklasse

Laminatgulvet Beauty holder AC-klasse 3, noe som gjør det slitesterkt i sterkt trafikkerte rom, som f.eks. entreer, lekerom og kjøkken. AC står for Abrasion Class der europeiske produsenter klassifiserer laminatgulv etter bruksområder. Resultatet baseres på gulvets bestandighet, slik som slitasje, slag, flekker og varme.

Rask gulvlegging med klikksystem

Å legge klikkgulv går raskt og er enkelt å gjøre selv. Du legger sammen sporene i gulvbordene og klikker dem enkelt på plass. Gulvet kan legges rett på ditt opprinnelige gulv uten liming. Vi anbefaler å bruke gulvunderlag.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.
Raske fakta
Antall kvm pr pakke 2.25
Leverandørens artikkelnummer 13634
Varemerke Classen