Bord tørket bangkirai Kärnsund

7m/m2, FSC 100%, kvistfri
Artikkelnummer: 68426131
Vekt: 21.6727875
Vakkert, kvistfritt hardvedterrassebord av bangkirai. Bangkirai, som iblant kalles kirai, er et svært holdbart og kvistfritt hardtre med en jevn, mellombrun til rødbrun farge som gir en følelse av luksus.
Velg butikk for å se lagerstatus
Ikke tilgjengelig online
Sendes innen
10-15 hverdager
277 22 kr /stk
stk
= 3,65 lm
Bord tørket bangkirai Kärnsund
Vakkert, kvistfritt hardvedterrassebord av bangkirai. Bangkirai, som iblant kalles kirai, er et svært holdbart og kvistfritt hardtre med en jevn, mellombrun til rødbrun farge som gir en følelse av luksus. Bangkirai terrassebord er valget for deg som ikke vil inngå kompromisser om utseende, kvalitet eller naturlig holdbarhet. Med riktig stell blir ditt nye bangkirai terrassegulv bare vakrere med årene. Bangkirai terrassebord trenger ikke overflatebehandling. Velger du å ikke overflatebehandle terrassebordene og rengjør dem regelmessig, blir de med tiden vakkert sølvgrå og glir da naturlig inn i omgivelsene. Terrassebord med 45 mm tykkelse egner seg til trapper og tregulv i offentlig miljø.

Rillet A-side, glatt B-side. Behovet er 7 lpm/m2. FSC 100 %.

Håndteringsanvisning

Som skrue til hardvedterrassebord anbefales A4 syrefast terrasseskrue i minste dimensjon 4,2 × 55 mm til 21 mm terrassebord og 4,8 × 75  mm til 28 mm terrassebord. Forbor med en bordiameter som gir frigang for skruen. Forboring skal bare gjøres i terrassebordmaterialet og ikke i underliggende lekt. Bangkirai leveres med beskyttelsesvoks i endene som motvirker sprekkdannelse under lagring. Ved montering skal bordene endekappes slik at de har rett vinkel og slik at bord med beskyttelsesvoks og eventuelle sprekker som har oppstått under tørkeprosessen, ikke monteres på gulvet. Bangkirai trenger ikke å behandles. Hvis man lar terrassebordene være ubehandlet, blir de etter en stund sølvgrå. De naturlige fargevariasjonene som finnes, jevnes da også ut. Tre beveger seg i forhold til fuktinnholdet. Terrassemateriale som er tørt, kommer til å svelle i bredden når det utsettes for fukt, og det motsatt gjelder for utørket virke under tørre forhold. Kontroller alltid bredden på virket før montering. Et virke som understiger spesifikasjonen, krever større luftspalte ved montering. Anbefalt lekteavstand er opptil 500 mm for 19–21 mm virke og opptil 600 mm for 28 mm terrassebord. Lagre materialene på et svalt sted uten direkte sollys. For å unngå større bevegelser i materialet før montering bør det ikke lagres i et for tørt miljø. Hardvedmateriale er et naturlig materiale der det kan forekomme mindre sprekkdannelser og fargevariasjoner. Det kan forekomme enkelte små, ikke fullstendig høvlede partier og fargefelling. Bordenes riflede side er A-siden og den glatte siden er B-siden. På B-siden kan det forekomme mindre defekter, merker fra transport og emballering.

Rengjøring

Rengjør terrassebordene regelmessig så skånsomt som mulig, de skal aldri høytrykksspyles.
Raske fakta
Kortlengde Nei
Rillet Nei
Varemerke Kärnsund