Arbeidsspann Butinox

5,6l
Artikkelnummer: 1980102
Vekt: 0.18
Med Quick Bengalack Spray har du påføringsverktøy og maling i ett - rist og spray! Den er utviklet til å gi en sterk og slitesterk overflate til underlag av metall, tre og hardplast - inne som ute.
Velg butikk for å se lagerstatus
Sendes innen
2-5 hverdager
Klikk & hent
Fra
19 95 kr /stk
stk
Arbeidsspann Butinox
Med Quick Bengalack Spray har du påføringsverktøy og maling i ett - rist og spray! Den er utviklet til å gi en sterk og slitesterk overflate til underlag av metall, tre og hardplast - inne som ute. Sprayen kommer i mange flott farger og er ideell når "vanskelige" gjenstander med mange krinker og kroker skal fornyes. Sprayen gir en flott, hard og blank overflate som tørker på 1 time! Raskt og enkelt!

Teknisk info

Base/Farge: Sort
Emballasje størrelse: Sort 400 ml
Glans: Blank
Støvtørr: 1 time
Overmalbar: 5 min
Anbefalt forbruk: 1 m²/boks
Fargeboks: Nei
Innvendig/Utvendig: Innvendig
Overflate: Tre, Metall, Hagembøler, Stafasje (dør/vindu/gjerde)

Brukerveiledning

Underlaget må være rent og matt slipt. Bart metall grunnes med Quick Bengalack Metallgrunning. Rist boksen kraftig i 2 minutter før bruk. Hold boksen loddrett under sprøyting. Spray jevnt og tynt med en avstand på 30 - 40 cm. Hold boksen i bevegelse under påføring. Spray først i horisontal retning etter 5 minutter i vertikal retning. Gjenta med 5 minutters mellomrom til ønsket effekt. Etter bruk: Snu boksen på hodet og spray til det bare kommer drivgass.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 7031155140016
Varemerke Butinox