Kundeservice

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundeservice

23966900
  • Prisløfte
  • Rask leveranse
  • Over 35 000 varer

Se lager og fraktkostnad

Norgeskart

Vareinformasjon

Dørsett
Dørsettet inneholder to stykk 2200 mm dørkarm, samt et overstykke på 1100 mm. Karmen er laget for å tette mellomrommet mellom karm og vegg, og festes enkelt med dykkert.

Dimensjon: slett 12x58

Montering av innerdør

Begynn med å velge rett feste for din vegg. Om veggen er av tre må det brukes karmskrue, om det er betong, lettbetong eller tegl må det brukes karmskrue i kombinasjon med plugg.

Sjekk at gulvet under karmen er helt rett, og hvis ikke må terskelen justeres med kiler. Dørkarmens underkant skal være i nivå med gulvbeleggets overside.

Løft inn dørkarmen og bruk kiler for å feste den på sidene oppe og nede. Kilene skal sitte parvis, en fra innsiden og en fra utsiden. Kilparene bør plasseres ved hvert skruehull.

Ta et vater og sjekk at dørens sider er helt rette. Juster kilene ved behov og sjekk også at karmene ikke heller.

Fest deretter karmskruene uten å skru dem helt fast. Først i siden ved dørhengslene og deretter i den andre. Når det er gjort skal dørens diagonaler måles for å sjekke at døren sitter som den skal. Om diagonalmålene ikke er like må det justeres ytterligere ved hjelp av kilene.

Når diagonalmålene er eksakt like kan karmskruene skrues helt fast. Kilene kappes av i nivå med karmen og døren henges på.

Kontroller til slutt at døren er lett å lukke og at glippen mellom dør og karm ikke er mer enn 3 mm. Om ikke må det gjøres en justering ved hjelp av kiler og skruer.

Når døren sitter som den skal, kan mellomrommet mellom karm og vegg tettes med karmlister.

RASKE FAKTA

Bredde 58 mm
Farge Hvit
Leverandørens artikkelnummer 23134547
Pakkevekt 0 kg
Tykkelse 12 mm
Type Dørsett