Terrassedør singel tre med aluminium Lyssand Comfort Hvit

8x20/12, 3-lags energiglass, u-verdi:1,0, hengsling høyre, glass flukter med toppsvingt vindue hoyde 12
Artikkelnummer: 6206054
Vekt: 76.72
Høy kvalitet, enkel terrassedør i aluminiumsbekledt tre med stående vindu i 3-glass. Fås også med sikkerhets-, og alternativt energiglass.
Tilgjengelig online
Gratis
frakt
Sendes innen
5-6 uker
7824   kr /stk
stk
Terrassedør singel tre med aluminium Lyssand Comfort Hvit
Høy kvalitet, enkel terrassedør i aluminiumsbekledt tre med stående vindu i 3-glass. Fås også med sikkerhets-, og alternativt energiglass. Går på linje med vendbart vindu med modulhøyde 12. Leveres med Adjufix-hylse, Torx-skruer og en detaljert monteringsveiledning.

Venstre eller høyrehengt

Døren er utrustet med symmetriske instikkhenglser som gjør at hengslingen ikke må bestemmes på forhånd. Den vendbare låskassen gjør dessuten at hengslingen lett kan endres. Hengslingen bestemmes av hvilken side hengslene sitter på når du åpner døren mot deg – er de på venstre side er døren venstrehengt.

Brystningshøyde

I en målangivelse formulert 8x21/16 (f.eks.) så angir det sistnevnte målet høyden på det vinduet som døren går i linje med. Således linjerer en dør med målene 8x21/16 med vindu i modulhøyde 16. Det sistnevnte målet angir altså ikke målet på vindusglasset.

Energiglass

Et energiglass er et glass med energibelegg. Glasset har et tynt gjennomsiktig metallbelegg som, på samme måte som vanlig glass, lar solens lys og energi passere gjennom ruten og inn i rommet. Samtidig reflekter glasset den langbølgede romvarmen tilbake i rommet. Et energiglass vendt mot solen lar mer energi slippe inn enn ut.

Sikkerhetsglass

Balkongdører med sikkerehet er 2-sidig. Herdet glass utvendig og laminert glass innvendig.

U-verdi

U-verdien angir en verdi på hvor bra et vindu eller en dør er på å forhindre varmen fra å forlate en bygning. Desto lavere U-verdi, desto bedre isolerer døren eller vinduet. En lavere U-verdi innebærer mindre energitap. Et godt vindu skal ikke ha en U-verdi over 1,4 W/m2K. En altfor lav U-verdi, under 0,8, øker risikoen for kondens på vinduets utside ved visse værforhold. U-verdien finner man ved måling av hvor mye varme som passerer en kvadratmeter av bygningsmaterialet når temperaturforskjellen mellom ute og inne er 1 grad Celsius. Enheten er W/m2K (watt per kvadratmeter Kelvin).
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer Nei
Antall glass 3
U-verdi 1
Varemerke Lyssand
DIY Category Houses & Holiday houses