DAMPBREMS BISON

Finnes i flere størrelser
ART.NR: 6303022
Bison dampsperre består av polypropen som er laminert med en polyetenfolie. Materialet er P-merket samt UV- og fukt-/varmestabilisert.
Vis mer
Størrelse:
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

DAMPBREMS BISON

Bison dampsperre består av polypropen som er laminert med en polyetenfolie. Materialet er P-merket samt UV- og fukt-/varmestabilisert. Bison dampsperre er P-merket og brukes på den varme siden av vegg- eller takkonstruksjonen. Dampsperren brukes til å lufttette og kontrollere vanndampen. Bison dampsperre fungerer perfekt sammen med Bison vindsperre og også med Bison DiffTak. Da får man et forhold med en mer enn fem ganger så tett duk på innsiden som på utsiden av veggen. I taket får man et forhold med en mer enn ti ganger så tett duk på innsiden som på utsiden. Dette er i tråd med retningslinjene som anbefaler disse forholdene. (Bison dampsperre monteres på den varme siden, og Bison vindsperre / Bison DiffTak (diff-åpen himling) på den kalde siden.) Dampsperren skal monteres med trykket/teksten mot den varme siden. Oppbevares i uåpnet emballasje eller slik at den ikke utsettes for fuktighet og varme.

Funksjon

Bison dampsperre er mer diffusjonstett enn vindsperren, men ikke så diffusjonstett som en klassisk luft- og dampsperre. Men den gjør det enklere for eventuell fuktighet å tørke ut / ventileres ut. Med Bison dampsperre bygger man lufttett, men dampåpent, slik at man ikke stenger inn eventuell fuktighet.

Bruk

Bison dampsperre passer til alle hus der man ønsker en mer tilgivende konstruksjon som kan puste. Egenskapene er ekstra velegnet til for eksempel hytter der oppvarmingen gjøres periodevis. Dampsperren passer også perfekt til konstruksjoner som isoleres av organiske materialer og også i gamle hus der det ikke er egnet med luft- og dampsperre.

Vis mer
Varemerke Bison
Leverandørens artikkelnummer 11001