Dekorstein Hjørne California Grå

Lettbetong, en pakke bygger 0,90 meter hjørne, monteres med fix, fuging kreves 
Artikkelnummer: 6753121
Vekt: 16
Dekorstein California Desert fra Stegu av lettbetong gir deg raskt en elegant, innendørs «steinvegg». Hjørneplatene skaper flotte ytterhjørner hvis dekorsteinen skal dekke flere vegger.
Tilgjengelig online
Gratis
frakt
Sendes innen
5-6 uker
399 00 kr /stk
stk
Dekorstein Hjørne California Grå
Dekorstein California Desert fra Stegu av lettbetong gir deg raskt en elegant, innendørs «steinvegg». Dekorsteinen skaper en vegg av meget naturtro, brutt naturstein i grafittgrått med innslag av okergult. Hjørneplatene skaper flotte ytterhjørner hvis dekorsteinen skal dekke flere vegger.
Dekorsteinen skaper et rustikt og koselig hjemmemiljø. Montering og bearbeiding er enkelt med håndverktøy som håndsag eller baufil. Dekorstein legges, akkurat som flis, best på et dødt underlag som betong, lettbetong, tegl, murblokk, lettklinkerblokk eller gipsplate. Dekorsteinen limes på underlaget med ferdigblandet fiks. Sugende underlag forbehandles med primer. Vi anbefaler ferdigblandet fiks som også muliggjør montering av dekorstein på treplater, slik som OSB-plater.

Montering

Underlaget skal være rent og tørt. Fest en rett list på veggen på høyde med den andre raden nedenfra. Bruk et vater for å se om listen sitter vannrett.
Legg dekorstein langs listen. Påfør fiks på underlaget. Dra med en fixkam for å få passende mengde fiks. Trykk platen på plass. Fjern deretter overflødig fiks. Fortsett med neste rad dekorstein. Fjern listen og legg til slutt den nederste raden med stein. La veggen tørke i to døgn. Dekorstein skal ikke fuges.

Husk

Åpne flere pakker og plukk fra de ulike pakkene etterhvert for å få fargene jevnt blandet. Husk at fiks tar litt plass. Dekorsteinen er 33 mm tykk, men regn med at den ferdige platen med fiks blir 35-38 mm tykk.

Fakta

Høyde: 150
Bredde: 360x120 mm
Tykkelse: 33 mm
Utførelse: lettbetong
Fuge: monteres med fuge
Antall pr. pakke: 6 stk.
En pakke rekker til: 0,9 m
Vekt: 16 kg/pk
Raske fakta
Varemerke Stegu