Dekorstein Hjørne Country 610

Lettbetong, en pakke bygger 2,00 meter hjørne, monteres med fix, fuging kreves 
Artikkelnummer: 6753135
Vekt: 10.4
Dekorstein Country 610 fra Stegu av lettbetong gir deg raskt en elegant, innendørs «steinvegg». Hjørneplatene skaper flotte ytterhjørner hvis dekorsteinen skal dekke flere vegger.
Valgt farge
OBS! Vær klar over at fargen på skjermen ikke alltid stemmer overens med virkeligheten.
Tilgjengelig online
Gratis
frakt
Sendes innen
5-6 uker
589   kr /stk
stk
Dekorstein Hjørne Country 610
Dekorstein Country 610 fra Stegu av lettbetong gir deg raskt en elegant, innendørs «steinvegg». Dekorsteinen bygger en teglvegg i varme toner av gult, brunt og oransje. Hjørneplatene skaper flotte ytterhjørner hvis dekorsteinen skal dekke flere vegger.
Dekorsteinen skaper et rustikt og koselig hjemmemiljø. Montering og bearbeiding er enkelt med håndverktøy som håndsag eller baufil. Dekorstein legges, akkurat som flis, best på et dødt underlag som betong, lettbetong, tegl, murblokk, lettklinkerblokk eller gipsplate. Dekorsteinen limes på underlaget med ferdigblandet fiks. Sugende underlag forbehandles med primer. Vi anbefaler ferdigblandet fiks som også muliggjør montering av dekorstein på treplater, slik som OSB-plater.

Montering

Underlaget skal være rent og tørt. Fest en rett list på veggen på høyde med den andre raden nedenfra. Bruk et vater for å se om listen sitter vannrett.
Legg dekorstein langs listen. Påfør fiks på underlaget. Dra med en fixkam for å få passende mengde fiks. Trykk platen på plass. Fjern deretter overflødig fiks. Fortsett med neste rad dekorstein. Fjern listen og legg til slutt den nederste raden med stein. La veggen tørke i to døgn. Dekorstein skal ikke fuges.

Husk

Åpne flere pakker og plukk fra de ulike pakkene etterhvert for å få fargene jevnt blandet. Husk at fiks tar litt plass. Dekorsteinen er 14-17 mm tykk, men regn med at den ferdige platen med fiks blir 19-22 mm tykk.

Fakta

Høyde: 62
Bredde: 205x62 mm
Tykkelse: 14-17 mm
Utførelse: lettbetong
Fuge: monteres uten fuge
Antall pr. pakke: 63 stk.
En pakke rekker til: 2 m
Vekt: 18 kg/pk
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer ST-N-COU-610-1
Varemerke Stegu