DIFFTAK BISON

Finnes i flere størrelser
Artikkelnummer: 6303026
Vekt: 9
Bison DiffTak er et P-merket, diffusjonsåpent underlagstak som er sikret mot gjennomtramp. Bison DiffTak monteres under overflatelaget, over takstolene.
Tilgjengelig Bestillingsvare
Frakt kan tilkomme
Sendes innen
2-5 hverdager
2199   kr /st
st
DIFFTAK BISON
Bison DiffTak er et P-merket, diffusjonsåpent underlagstak som er sikret mot gjennomtramp. Bison DiffTak monteres under overflatelaget, over takstolene. En luftspalte mot underlaget er ikke nødvendig, siden duken legges direkte på isolasjonen. Minste takvinkel for underlagstaket er 14°. Bison DiffTak kan stå fritt eksponert i maksimalt to måneder. Hvis ikke yttertaket monteres umiddelbart, brukes Bison spikertape under lektene hvis takvinkelen er mellom 14° og 18°. Bison DiffTak fungerer også bra på tretak, av for eksempel rupanel. Bison DiffTak består av polyester som er belagt med polyuretan. Materialet er UV- og fukt-/varmestabilisert. Oppbyggingen er av den nyeste teknologien: Monolithic. Det er mange fordeler med Monolithicteknologien. Blant annet er vanntettheten og UV-bestandigheten bedre.

Funksjon

Bison DiffTak brukes til å beskytte takkonstruksjonen mot regn, snø og vind. Materialet tillater at uønsket innvendig vanndamp transporteres ut gjennom materialet, samtidig som det er vann- og lufttett fra utsiden. Bison DiffTaks gode egenskaper når det gjelder damptransport bidrar til å beskytte mot fukt- og kondensproblemer.

Fordeler

Bison DiffTak har doble limkanter som muliggjør bedre tetting ved overlapping. Den lave vekten (ca. 235 g/m2) og det store arealet på rullene gjør monteringen enkel og rask. Siden duken er diffusjonsåpen, kan man sløyfe ventilasjon på kaldloft. Loftsrommet ventileres i luftspalten isteden. OBS! I bytteperioden må loftet være ventilert. Bison DiffTak oppfyller brannklasse: E (B2).

Oppbevaring

Bison DiffTak oppbevares i uåpnet emballasje eller slik at den ikke utsettes for fuktighet og varme. Bør lagres i >5 °C for optimal vedheft av limkantene.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 12012
Varemerke Bison