Kundeservice

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundeservice

23966900
  • Prisløfte
  • Rask leveranse
  • Over 35 000 varer

Se lager og fraktkostnad

Norgeskart

Installasjonselektronikk

Installasjonselektronikk fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Har du prosjekter på gang som krever kabeltrommel eller andre hjelpemidler for elektroniske installasjoner? Vi har blant annet skjøtemuffer, VP-rør, kabelklammer, koblingsbokser og mye mer blant vårt sortiment.

Bruke høytrykksspyler, men mangler kontakt?
Mange av oss har ikke mulighet for stikkontakt utendørs til diverse prosjekter. Derfor er det greit å ha en skjøteledning tilgjengelig når man skal drive utendørs. For å være sikker på at du har nok ledning, er en kabeltrommel en god løsning. Da slipper du flokete ledninger, samt at den beskytter støpselet med lokk, siden den er ment for både innendørs og utendørs bruk. Bare pass på at du kun bruker kontakter som er jordet. Sjekk at ledninger eller annet tilbehør du bruker til ditt prosjekt er ment for sitt bruk. Har du spørsmål, så spør oss. Alt du trenger til installasjonselektronikk finner du hos Byggmax.

Vi har kun godkjente merkevarer
Uansett om du trenger ny badstubelysning eller skjøteledning, er alle våre varer godkjente og av god kvalitet. Våre belysninger og elektriske artikler kommer med enkle monteringsanvisninger slik at du lett kan montere og fikse selv. Tilleggsutstyr du trenger har vi også. Husk å ta vare på ledningene, så vil de vare livet ut. Bruker du kabeltrommel, så pass på å rulle sammen ledningen etter bruk, eventuelt fjern sand eller skitt slik at det ikke tærer på gummien. Skjøteledninger som ikke er i bruk burde legges vekk. For andre elektriske installasjoner, er det viktig å etterskru med jevne mellomrom. Se gjennom vårt utvalg av installasjonselektronikk, kanskje du finner ditt nye prosjekt?

Hos Byggmax finner du alt du trenger innen installasjonselektronikk
Vi har alt av installasjonselektronikk til rimelige priser. Vi hjelper deg med å gjennomføre alle typer prosjekter, fra start til slutt. Spør oss så hjelper vi deg på vei!

Undergruppe
Filter (0 aktive filter)
Pris
Type
Farge
Bredde (mm)
Lengde (m)
Høyde (mm)
Type produkt
Sorter etter:
Tilgjengelighet:

Pallepant
 
Pallepant betyr at du får igjen pallekostnaden når du leverer pallen tilbake til Byggmax.

Brytekostnad
 
Brytekostnad er den kostnaden vi tar i ekstra administrasjon når vi må dele en hel pall.