Fasadeflis Creta

gipsbasert, 1m2/pakke, monteres enkelt
Artikkelnummer: 061200
Vekt: 15
Fasadeflis av syntetisk gips gir deg raskt en elegant og pen granittgrå ”steinvegg” innendørs.
Velg butikk for å se lagerstatus
Sendes innen
2-5 hverdager
Fra
199   kr /m2
stk
Fasadeflis Creta
Fasadeflis av syntetisk gips gir deg raskt en elegant og pen granittgrå ”steinvegg” innendørs. Platene gir en rustikk og hyggelig stemning. Montering og bearbeiding er lett å få til ved hjelp av enkle verktøy som tresag eller baufil. Fasadeflis settes, akkurat som fliser, best på et jevnt underlag som betong, lettbetong, tegl, murblokk, klinkerblokk eller gipsplate. Flisene limes på underlaget med ferdigblandet Fix. Vi anbefaler 06306 Ferdigblandet Fix som også gjør det mulig å montere fasadeflis på trebaserte plater som OSB-plater.

Mål: bredde 500 mm, høyde 200 mm
Tykkelse: 18 mm
Mengde pr pakke: 1 m2

Montering

Underlaget skal være rent og tørt. Fest en rett list på veggen i høyde med den andre raden nedenfra. Mål med vater slik at listen er vannrett. Sett fasadeflis langs listen. Påfør fix på underlaget. Dra over med en spatel for å få passe mengde fix. Press platen på plass. Fjern overflødig fix. Fortsett med neste rad med fasadeflis. Ta bort listen og sett til slutt den nederste raden med stener. La veggen tørke i to døgn. Flisene behøver ikke fuges, den er ferdig slik den er.

Husk!

Du bør åpne flere pakker og plukk ut ulike plater for å få fargene jevnt fordelt. Husk på at fix tar liten plass. Fasadeflisene er 18 mm tykk, men beregne at den ferdige platen med fix bygger ca 20-23 mm.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 061200