Fastkarmvindu tre Lyssand Plus Hvit

5x5, 2-lags energiglass, 1-rams, u-verdi:1,2
Artikkelnummer: 6225006
Vekt: 6.36
Bytt til velisolerte vinduer med energiglass fra Lyssand og senk dine enerigkostnader. Dette høykvalitetsvinduet slipper ut omtrent 50% mindre varme – og slipper inn ekstra mye lys!
Tilgjengelig online
Gratis
frakt
Sendes innen
5-6 uker
1583   kr /stk
stk
Fastkarmvindu tre Lyssand Plus Hvit
Bytt til velisolerte vinduer med energiglass fra Lyssand og senk dine enerigkostnader. Dette høykvalitetsvinduet slipper ut omtrent 50% mindre varme – og slipper inn ekstra mye lys! Vinduet er laget av tre og kommer i en hvit utførelse med 2-lags energiglass. Ettersom vinduet er fast slipper det inn ekstra mye lys, noe som gjør vinduet perfekt for rom der lysinnslippet er spesielt viktig. Den lave U-verdien (1,2) betyr at vinduet har god isolering og beholder innendørskomforten. For samme modell med enda lavere U-verdi, klikk her!

CE-merket, testet av SP Trätek i Sverige.

U-verdi (Energiverdi)

U-verdien gir en verdi på hvor godt et vindu eller en dør forhindrer varme i å forsvinne ut av bygningen. Jo lavere U-verdi, desto bedre isolerer vinduet eller døren.

En lav U-verdi innebærer mindre energi-tap. Et godt vindu skal ikke ha en U-verdi over 1,4 W/m2K. En altfor lav U-verdi, under 0,8, øker risikoen for kondens på vinduets utside ved visse værforhold.

U-verdien finner man ved å måle hvor mye varme som passerer en kvadratmeter av bygningsmaterialet når temperaturforskjellen mellom ute og inne er 1 grad Celsius. Enheten er W/m2K (watt per kvadratmeter Kelvin).

Modulmål

Et vindu med målet 5x12 har et modulmål 5x12 desimeter som angir selve hullet i veggen. Karmens egentlige størrelse er 480x1180 mm som gjør det mulig å justere karmen ved montering. Karmdybde: 105 mm

Riktig skrue

Om vinduet skal festes i en yttervegg av tre anbefales vanlige 70 mm karmskruer. Skal det monteres i en vegg av stein eller tegl, anvendes karmskrue i kombinasjon med plugg.

Bestillingsvare

Produkter som er merket med «Bestillingsvare» lages spesielt for deg etter dine ønsker og dermed gjelder ikke angreretten.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer FKP5X5
Spontet Nei
Antall fag 1-Fag
Antall glass 2
U-verdi 1.2
Varemerke Lyssand
DIY Category Houses & Holiday houses
Product requires a certified installer Nei