Fastkarmvindu tre med aluminum Lyssand Comfort

ART.NR: 6221178
På tide å bytte vindu Bytt til høykvalitetsvinduer fra Lyssand som holder lenge! Det faste aluminiumsvinduet slipper inn ekstra mye lys og passer perfekt i rom hvor lysinnslippet er ekstra viktig.
Vis mer
Bredde:
Høyde:
stk
Lager i butikk Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
Søk etter postnummer

Fastkarmvindu tre med aluminum Lyssand Comfort

På tide å bytte vindu Bytt til høykvalitetsvinduer fra Lyssand som holder lenge! Det faste aluminiumsvinduet slipper inn ekstra mye lys og passer perfekt i rom hvor lysinnslippet er ekstra viktig. Vinduet har en trekjerne av laminert furu med bunnglasslist i aluminium. Vinduet har en U-verdi på 1,2 som betyr at vinduet er godt isolert, og det tilhørende energiglasset gjør at omtrent 50% mer varme blir i rommet. Hvor bra er ikke det

CE-merket, testet av SP Trätek i Sverige.

U-verdi (Energiverdi)

U-verdien gir en verdi på hvor godt et vindu eller en dør forhindrer varme i å forsvinne ut av bygningen. Jo lavere U-verdi, desto bedre isolerer vinduet eller døren.

En lav U-verdi innebærer mindre energi-tap. Et godt vindu skal ikke ha en U-verdi over 1,4 W/m2K. En altfor lav U-verdi, under 0,8, øker risikoen for kondens på vinduets utside ved visse værforhold.

U-verdien finner man ved å måle hvor mye varme som passerer en kvadratmeter av bygningsmaterialet når temperaturforskjellen mellom ute og inne er 1 grad Celsius. Enheten er W/m2K (watt per kvadratmeter Kelvin).

Modulmål

Et vindu med målet 5x12 har et modulmål 5x12 desimeter som angir selve hullet i veggen. Karmens egentlige størrelse er 480x1180 mm som gjør det mulig å justere karmen ved montering. Karmdybde: 105 mm

Riktig skrue

Om vinduet skal festes i en yttervegg av tre anbefales vanlige 70 mm karmskruer. Skal det monteres i en vegg av stein eller tegl, anvendes karmskrue i kombinasjon med plugg.

Bestillingsvare

Produkter som er merket med «Bestillingsvare» lages spesielt for deg etter dine ønsker og dermed gjelder ikke angreretten.
Vis mer
Varemerke Lyssand