Fliser Amarante 30x60

UTGÅENDE
Artikkelnummer: 6751010
Vekt: 30.4
En robust og elegant rektangulær klinkerflis med slitestyrkeklasse 3. Denne antrasittfargede klinkerflisen selges i pakker på 9 fliser.
Tilgjengelig Bestillingsvare
Frakt kan tilkomme
Sendes innen
2-5 hverdager
Klikk & hent
149   kr /m2
stk
Fliser Amarante 30x60
En robust og elegant rektangulær klinkerflis med slitestyrkeklasse 3. Denne antrasittfargede klinkerflisen selges i pakker på 9 fliser. Klinkerfliser består av en brent keramisk flis av leire. Den største forskjellen mellom klinker og kakkel er at tettheten er betydelig høyere i klinkerflisen enn i kakkelflisen. Det gjør at klinkerflisen har bedre styrkeegenskaper og større motstandsevne mot ulike påvirkninger som slitasje, frost, kjemikalier osv.

Klinkerfliser kan brukes både på vegger og gulv, men dette gjelder ikke for kakkel. Når du beregner forbruket til oppussingen av badet ditt er det fornuftig å beregne et 10 % tillegg på det du har målt opp for å være sikker på at du har nok.

Slitestyrkeklasse

Slitestyrke måles på en skala mellom 2 og 5, og nedenfor følger en beskrivelse av hver klasse:
Klasse 2 - Klinkerflisen anbefales for innendørs bruk med lav slitasje, eksempelvis i baderom og på toalett.
Klasse 3 - Klinkerflisen anbefales for innendørs bruk med middels slitasje, eksempelvis i baderom, kjøkken stue, entré og på terrasse.
Klasse 4 - Klinkerflisen anbefales for bruk der det er høy slitasje, som for eksempel i offentlige lokaler som kontor, konferanserom osv.  
Klasse 5 - Klinkerflisen anbefales for bruk der det er meget høy slitasje og kan brukes i butikker og på andre steder hvor det forekommer høy trafikk.

Sklidempingsklasse

Sklidempingsklasse måles på en skala mellom R9 og R11, og jo høyere siffer det er desto bedre sklidemping er det på klinkerflisen.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 6751010
Varemerke Cersanit