Gjerdestolpe Impregnert 60x1750

NTR/A, Sylindrisk
Artikkelnummer: 08760175
Vekt: 4
Gjerdestolper benyttes til alle former for inngjerdinger til dyr, f.eks. for hester og storfe. Kan også brukes som stolpe sammen med diverse trådgjerder eller bare som støttestolpe for trær.
Velg butikk for å se lagerstatus
Sendes innen
2-5 hverdager
Klikk & hent
Fra
44 85 kr /stk
stk
Gjerdestolpe Impregnert 60x1750
Impregnerte gjerdestolper brukes til alle former for innhegning av dyr, f.eks. hest og kyr. Kan også brukes som stolpe sammen med nettinggjerde eller bare som støttestolpe til netting. Stolpene er av impregnert furu og er rundfreste, fasede og spissede.

Garanti gir trygghet

Når du velger NTR-klassifisert trevirke, har du alltid 20 års råtebeskyttelsesgaranti! Garantien dekker maks 100 000 kr per kunde og garantitilfelle, og forutsetter at man tar vare på kvitteringen og garantiseddelen. Garantien gjelder for privat bruk i hele Norge, og gir ny levering av angrepet trevirke. Garantien omfatter trebeskyttelsesklassene NTR A og NTR AB.

NTR A = Trevirke for bruk i bakken og i kontakt med ferskvann.
NTR AB = Trevirke for bruk over bakken.

Gjenvinning

Det er ifølge loven forbudt for en privatperson å brenne rester og utslitte biter av trykkimpregnert trevirke. Trevirket inneholder kobber og må leveres inn til kommunens miljøstasjon. De brenner opp trevirket i forbrenningsanlegg, der man har mulighet til å gjenvinne kobberet fra asken.

Returer

Du kan dessverre ikke bytte eller levere tilbake trevirke. Som trevirke regnes også lister, furugulv og paneler. Grunnen er at tre er et levende materiale som er følsomt for fukt og kan bli ødelagt ved f.eks. åpnet emballasje eller feilaktig oppbevaring.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 08760175