Kundeservice

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundeservice

23966900
  • Prisløfte
  • Rask leveranse
  • Over 35 000 varer

Se lager og fraktkostnad

Norgeskart

Vareinformasjon

Designgulv Neo 2.0 Salted Oak XXL
NEO er en ny generasjon gulv som innehar de fantastiske egenskapene i materialene vinyl og laminat. Kombinasjonen gir deg et gulv som tåler vann, er robust og til og med miljøvennlig. NEO både ser og kjennes ut som et laminatgulv, og finnes i både tre- eller steinimitasjon der begge variantene er slående like ekte vare. Kjernen består av CSF, et nytt materiale som muliggjør et helt økologisk gulv!

Gulvet kan legges i både lettere kommersielle miljøer og i de fleste rom i hjemmet: hall, kjøkken, stue, soverom og ganger. Fungerer også fint på et gjestetoalett som ikke er våtrom.

Tåler vann og er miljøvennlig

Gulvplatene er laget av et komposittmateriale som består av polypropylen og trefibre som gjør at de ikke kan svelle. Materialet regnes som biomateriale og er temperaturbestandig og 100 % gjenvinnbart. Gulvet er helt uten PVC, klor, formaldehyd, mykemidler og tungmetaller. Motstandsdyktig mot UV-lys på grunn av sin overflatebehandling med fire lag Sealtec som også gjør at gulvflaten blir sklisikker og kjennes varm mot foten. Den lave vekten minsker utslipp under transport.

Enkelt å legg

Gulvet er svært enkelt å montere takket være installasjonssystemet Megaloc. Med Megaloc går det opp til tre ganger raskere å montere gulvet sammenlignet med et tradisjonelt klikksystem. Gulvbordene har en smidig låsefunksjon som også gir beskyttelse mot fuktgjennomtrenging. Gulvet er tynt og kan til og med skjæres med en teppekniv. Ettersom gulvet er tynt er det viktig at underlaget er helt slett. Gulvet legges med et spesielt underlagsfoam av XPS som gjør gulvet mer stille en konvensjonelle laminatgulv. Fungerer godt sammen med gulvvarme og går utmerket an å bruke som nytt gulv oppå eksisterende gulv.

Mange fordeler

- Lett å kappe og legge
- Slitesterkt
- Tåler vann
- Miljøvennlig
- Mykt
- Lett å vedlikeholde

RASKE FAKTA

Bredde 246 mm
Farge Grå
Gulvsystem Megaloc
Kvalitetsklasse AC4/32
Lengde 1800 mm
Leverandørens artikkelnummer 41151
Merke Classen
Tykkelse 4,5 mm

Flere produkter fra samme kategori