Kundeservice

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundeservice

23966900
  • Prisløfte
  • Rask leveranse
  • Over 35 000 varer

Se lager og fraktkostnad

Norgeskart

Vareinformasjon

Laminatflis Stratos
Laminatflis Stratos er et moderne laminatgulv i flott imitert stein. Gulvmønsteret og de lysegrå fugene gir følelsen av et ekte klinkergulv. Gulvets limfrie klikkfuger og bordenes praktiske format gjør gulvleggingen enkel.

Bestandighetsklasse

Gulvet holder AC-klasse 4, noe som gjør det svært slitesterkt i rommene som brukes mest, i tillegg til trafikk i forretningslokaler, slik som f.eks. butikker og restauranter. AC står for Abrasion Class der europeiske produsenter klassifiserer laminatgulv etter bruksområder. Resultatet baseres på gulvets bestandighet, slik som slitasje, slag, flekker og varme.

Rask gulvlegging med klikksystem

Å legge klikkgulv går raskt og er enkelt å gjøre selv. Du legger sammen sporene i gulvbordene og klikker dem enkelt på plass. Gulvet kan legges rett på ditt opprinnelige gulv uten liming. Vi anbefaler å bruke gulvunderlag.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.

RASKE FAKTA

Gulvsystem Click
Imitasjon Flis
Kvalitetsklasse AC4/32
Leverandørens artikkelnummer 13891
Nyanse Mørk
Overflatestruktur Slett
Pakkevekt 15 kg
Tykkelse 8 mm