Kundeservice

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundeservice

23966900
  • Prisløfte
  • Rask leveranse
  • Over 35 000 varer

Se lager og fraktkostnad

Norgeskart

Vareinformasjon

Laminatgulv Dynamic
Dynamic er et naturlig, varmt laminatgulv i mørk eik. Et plankegulv i rustikk stil med en polert og glatt finish som er behagelig å gå på. Bordene med et litt smalere format på 16 cm har fasinger langs alle sidene, noe som forsterker følelsen av et ekte tregulv.

Gulvbordenes mål: 1286 x 160 x 8,0 mm

Bestandighetsklasse

Gulvet holder AC-klasse 4, noe som gjør det svært slitesterkt i rommene som brukes mest, i tillegg til trafikk i forretningslokaler, slik som f.eks. i mindre butikker og restauranter. AC står for Abrasion Class der europeiske produsenter klassifiserer laminatgulv etter bruksområder. Resultatet baseres på gulvets bestandighet, slik som slitasje, slag, flekker og varme.

Raskere gulvlegging med Megaloc

Laminatgulv Grey Basalt er svært enkelt å legge takket være leggesystemet Megaloc. Med Megaloc går det opptil tre ganger raskere å legge gulvet sammenlignet med et tradisjonelt klikk-system. Gulvbordene har en smidig låsefunksjon som også gir beskyttelse mot fuktgjennomtrengning.

Gulvvarme

Legg gjerne el- eller vannbåren gulvvarme under gulvet for å redusere energikostnadene og varme føttene på vinterstid. Temperaturen skal ikke overstige 27 °C ved elbåren gulvvarme.

LAST NED MER INFORMASJON

RASKE FAKTA

Antall staver 1
Gulvsystem Click
Imitasjon Eik
Kvalitetsklasse AC4/32
Leverandørens artikkelnummer 13779
Nyanse Mørk
Overflatestruktur Slett
Pakkevekt 14.23 kg
Tykkelse 8 mm