Kundeservice

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundeservice

23966900
  • Prisløfte
  • Rask leveranse
  • Over 35 000 varer

Se lager og fraktkostnad

Norgeskart

Vareinformasjon

Laminatgulv Eik 1-stav Trend
Trend er et flott laminatgulv i lys eik som gir rommet et trendy utseende. Gulvet i bordformat gir rommet et mer enhetlig og eksklusivt inntrykk. Laminatgulv Trend er et gulv med en base av miljøvennlig HDF som er enkelt å legge, og har en lav byggehøyde på 7 mm som gjør det spesielt godt egnet ved renovering.

Bestandighetsklasse

Laminatgulvet holder AC-klasse 3, noe som gjør det slitesterkt i sterkt trafikkerte rom, som f.eks. entreer, lekerom og kjøkken. AC står for Abrasion Class der europeiske produsenter klassifiserer laminatgulv etter bruksområder. Resultatet baseres på gulvets bestandighet, slik som slitasje, slag, flekker og varme.

Rask gulvlegging med klikksystem

Å legge klikkgulv går raskt og er enkelt å gjøre selv. Du legger sammen sporene i gulvbordene og klikker dem enkelt på plass. Gulvet kan legges rett på ditt opprinnelige gulv uten liming. Vi anbefaler å bruke gulvunderlag.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.

Garanti: 20 år i hjemmemiljø, 2 år i offentlig miljø.

LAST NED MER INFORMASJON

RASKE FAKTA

Antall staver 1
Bredde 193 mm
Imitasjon Eik
Kvalitetsklasse AC3/31
Lengde 1376 mm
Leverandørens artikkelnummer 13652
Nyanse Lys
Pakkevekt 15 kg
Tykkelse 7 mm