Kundeservice

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundeservice

23966900
  • Prisløfte
  • Rask leveranse
  • Over 35 000 varer

Se lager og fraktkostnad

Norgeskart

Vareinformasjon

Laminatgulv Eik 2-stav
Et flott, lyst og slitesterkt laminatgulv i 2-stav eik. Gulvet er 8 mm tykt og svært enkelt å legge, uten lim, takket være et smidig klikksystem. Gulvet er enkelt å holde rent, og et lyst gulv gjør at rommet virker større.

Bestandighetsklasse

Laminatgulvet holder AC-klasse 4, noe som gjør det svært slitesterkt i rommene som brukes mest, i tillegg til trafikk i forretningslokaler, slik som f.eks. i mindre butikker og restauranter. AC står for Abrasion Class der europeiske produsenter klassifiserer laminatgulv etter bruksområder. Resultatet baseres på gulvets bestandighet, slik som slitasje, slag, flekker og varme.

Rask gulvlegging med klikksystem

Å legge klikkgulv går raskt og er enkelt å gjøre selv. Du legger sammen sporene i gulvbordene og klikker dem enkelt på plass. Gulvet kan legges rett på ditt opprinnelige gulv uten liming. Vi anbefaler å bruke gulvunderlag.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.

RASKE FAKTA

Antall staver 2
Imitasjon Eik
Kvalitetsklasse AC4/32
Leverandørens artikkelnummer 13731
Nyanse Lys
Pakkevekt 15 kg