Kundeservice

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundeservice

23966900
  • Prisløfte
  • Rask leveranse
  • Over 35 000 varer

Se lager og fraktkostnad

Norgeskart

Vareinformasjon

Laminatgulv Eik Chiaro XXL
Eik Chiaro XXL er et lyst og flott laminatgulv i stort format med ekstra lange og brede bord. De store bordene gjør at gulvleggingen går raskere og smidigere, noe som kan være en fordel ved legging i større rom. Det store formatet gir også rommet et eksklusivt og enhetlig uttrykk. Et gulv av høy kvalitet med en slitesterk, polert finish og fasede kanter.
Gulvbordenes mål: 2175 x 243 x 8,0 mm Garanti: 15 år

Bestandighetsklasse

Gulvet holder AC-klasse 4, noe som gjør det svært slitesterkt i rommene som brukes mest, i tillegg til trafikk i forretningslokaler, slik som f.eks. butikker og restauranter.

Raskere gulvlegging med Megaloc

Laminatgulvet er svært enkelt å legge takket være leggesystemet Megaloc. Med Megaloc går det opptil tre ganger raskere å legge gulvet sammenlignet med et tradisjonelt klikksystem. Gulvbordene har en smidig låsefunksjon som også gir beskyttelse mot fuktgjennomtrengning.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.

LAST NED MER INFORMASJON

RASKE FAKTA

Antall staver 1
Bredde 243 mm
Gulvsystem Click
Imitasjon Eik
Kvalitetsklasse AC4/32
Lengde 2175 mm
Leverandørens artikkelnummer 32922
Merke Classen
Tykkelse 8 mm