Kundeservice

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundeservice

23966900
  • Prisløfte
  • Rask leveranse
  • Over 35 000 varer

Se lager og fraktkostnad

Norgeskart

Vareinformasjon

Laminatgulv Eik Elegant Premium Planke XL
Eik Elegant XL er et lyst stilfullt laminatgulv med fasinger langs sidene. Gulvet i bordformat skaper et enhetlig og eksklusivt uttrykk samtidig som det lyse gulvet gjør at rommet føles større. Gulvet er 8 mm tykt og er svært enkelt å legge med et førsteklasses resultat.

Bestandighetsklasse

Gulvet holder AC-klasse 4, noe som gjør det svært slitesterkt i rommene som brukes mest, i tillegg til trafikk i forretningslokaler, slik som f.eks. butikker og restauranter. AC står for Abrasion Class der europeiske produsenter klassifiserer laminatgulv etter bruksområder. Resultatet baseres på gulvets bestandighet, slik som slitasje, slag, flekker og varme.

Raskere gulvlegging med Megaloc

Laminatgulv Slottseik Trend er svært enkelt å legge takket være leggesystemet Megaloc. Med Megaloc går det opptil tre ganger raskere å legge gulvet sammenlignet med et tradisjonelt klikk-system. Gulvbordene har en smidig låsefunksjon som også gir beskyttelse mot fuktgjennomtrengning.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.

LAST NED MER INFORMASJON

RASKE FAKTA

Antall staver 1
Bredde 282 mm
Click N Collect Ja
Gulvsystem Click
Imitasjon Eik
Kvalitetsklasse AC4/32
Lengde 1286 mm
Leverandørens artikkelnummer 65121
Merke Classen
Nyanse Lys
Pakkevekt 16 kg
Tykkelse 8 mm