Kundeservice

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundeservice

23966900
  • Prisløfte
  • Rask leveranse
  • Over 35 000 varer

Se lager og fraktkostnad

Norgeskart

Vareinformasjon

Laminatgulv Eik Grigio XXL
Laminatgulv Grigio XXL er et flott laminatgulv av høy kvalitet med over to meter lange og ekstra brede bord. Gulvet i imitert eik med innslag av gråtoner, gir rommet en varm og behagelig følelse. De ekstra store gulvbordene i bordformat har avfasinger på samtlige fire sider, noe som gir et eksklusivt og enhetlig uttrykk. De store bordene gjør at gulvleggingen går raskere og smidigere, noe som kan være en fordel ved legging i større rom. Overflaten har polerte porer gjør at gulvet er behagelig å gå på.

Gulvbordenes mål: 2175 x 243 x 8,0 mm
Garanti: 15 år


Bestandighetsklasse

Gulvet holder AC-klasse 4, noe som gjør det svært slitesterkt i rommene som brukes mest, i tillegg til trafikk i forretningslokaler, slik som f.eks. butikker og restauranter.

Raskere gulvlegging med Megaloc

Laminatgulvet er svært enkelt å legge takket være leggesystemet Megaloc. Med Megaloc går det opptil tre ganger raskere å legge gulvet sammenlignet med et tradisjonelt klikksystem. Gulvbordene har en smidig låsefunksjon som også gir beskyttelse mot fuktgjennomtrengning.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.

LAST NED MER INFORMASJON

RASKE FAKTA

Antall staver 1
Bredde 243 mm
Gulvsystem Click
Imitasjon Eik
Kvalitetsklasse AC4/32
Lengde 2175 mm
Leverandørens artikkelnummer 32924
Merke Classen
Tykkelse 8 mm