Kundeservice

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundeservice

23966900
  • Prisløfte
  • Rask leveranse
  • Over 35 000 varer

Se lager og fraktkostnad

Norgeskart

Vareinformasjon

Laminatgulv Eik Latte XL
Eik Latte XL er et vakkert, slitesterkt laminatgulv med ekstra brede bord. Gulvet har varme nyansevariasjoner som skaper dynamikk i ditt nye gulv. Bordene har fasinger langs alle sider og en overflate med polerte porer som gjør gulvet behagelig å gå på. De brede gulvbordene i bordformat gi et eksklusivt og enhetlig inntrykk, og det store formatet gjør at gulvleggingen går enda raskere.


Gulvbordenes mål: 1286 x 282 x 8,0 mm

Bestandighetsklasse

Gulvet holder AC-klasse 4, noe som gjør det svært slitesterkt i rommene som brukes mest, i tillegg til trafikk i forretningslokaler, slik som f.eks. i mindre butikker og restauranter.

Raskere gulvlegging med Megaloc

Gulvet er svært enkelt å legge takket være leggesystemet Megaloc. Med Megaloc går det opptil tre ganger raskere å legge gulvet sammenlignet med et tradisjonelt klikk-system. Gulvbordene har en smidig låsefunksjon som også gir beskyttelse mot fuktgjennomtrengning.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.

LAST NED MER INFORMASJON

RASKE FAKTA

Antall staver 1
Bredde 282 mm
Gulvsystem Click
Imitasjon Eik
Kvalitetsklasse AC4/32
Lengde 1286 mm
Leverandørens artikkelnummer 30023
Merke Classen
Tykkelse 8 mm