Kundeservice

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundeservice

23966900
  • Prisløfte
  • Rask leveranse
  • Over 35 000 varer

Se lager og fraktkostnad

Norgeskart

Vareinformasjon

Laminatgulv Pine 1-stav
Laminatgulv Pine 1-stav natur gir rommet en følelse av et vakkert, gammelt furugulv. Gulvet er 8 mm tykt med en base av miljøvennlig HDF. Leggingen er enkel takket være de limfrie fugene.

Bestandighetsklasse

Gulvet er slitesterkt og holder AC-klasse 4, noe som gjør det svært slitesterkt og lettstelt i hjemmemiljøer med normal eller hard slitasje, i tillegg til forretningslokaler med middels trafikk, slik som f.eks. i mindre butikker og restauranter. AC står for Abrasion Class der europeiske produsenter klassifiserer laminatgulv etter bruksområder. Resultatet baseres på gulvets bestandighet, slik som slitasje, slag, flekker og varme.

Rask gulvlegging med klikksystem

Å legge klikkgulv går raskt og er enkelt å gjøre selv. Du legger sammen sporene i gulvbordene og klikker dem enkelt på plass. Gulvet kan legges rett på ditt opprinnelige gulv uten liming. Vi anbefaler å bruke gulvunderlag.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.

LAST NED MER INFORMASJON

RASKE FAKTA

Antall staver 1
Kvalitetsklasse AC4/32
Leverandørens artikkelnummer 13730
Nyanse Lys
Pakkevekt 15 kg