Kundeservice

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundeservice

23966900
  • Prisløfte
  • Rask leveranse
  • Over 35 000 varer

Se lager og fraktkostnad

Norgeskart

Vareinformasjon

Laminatgulv Premium Fresh Planke
Lyst, dekorativt og slitesterkt laminatgulv i en trendy Shabby Chick-stil. Gulvet er egnet for deg som vil skape en landlig følelse i hjemmet. Laminatgulv Fresh Premium er et gulv av høy kvalitet med en matt trestruktur som skaper en naturlig følelse. Laminatgulvet har litt smalere bord på 160 mm med avfasinger rundt bordene som gjør at de ligner på naturlige gulvbord.

Gulvbordenes mål: 1286 x 160 x 8,0 mm

Bestandighetsklasse

Gulvet holder AC-klasse 4, noe som gjør det svært slitesterkt i rommene som brukes mest, i tillegg til trafikk i forretningslokaler, slik som f.eks. i mindre butikker og restauranter. AC står for Abrasion Class der europeiske produsenter klassifiserer laminatgulv etter bruksområder. Resultatet baseres på gulvets bestandighet, slik som slitasje, slag, flekker og varme.

Raskere gulvlegging med Megaloc

Laminatgulv Fresh Premium er svært enkelt å legge takket være leggesystemet Megaloc. Med Megaloc går det opptil tre ganger raskere å legge gulvet sammenlignet med et tradisjonelt klikk-system. Gulvbordene har en smidig låsefunksjon som også gir beskyttelse mot fuktgjennomtrengning.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.

LAST NED MER INFORMASJON

RASKE FAKTA

Antall staver 1
Bredde 160 mm
Click N Collect Ja
Gulvsystem Click
Kvalitetsklasse AC4/32
Lengde 1286 mm
Leverandørens artikkelnummer 65111
Merke Classen
Nyanse Lys
Pakkevekt 15.3 kg
Tykkelse 8 mm