Kundeservice

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundeservice

23966900
  • Prisløfte
  • Rask leveranse
  • Over 35 000 varer

Se lager og fraktkostnad

Norgeskart

Vareinformasjon

Laminatgulv Prestige 1-stav
Prestige Furu Hvit 1-stav er et lyst og flott laminatgulv av høy kvalitet som tåler høy slitasje. De lyse gulvbordene ligner på et klassisk furugulv som aldri blir umoderne, og det holder i mange år. Gulvet er 10 mm tykt med en base av miljøvennlig HDF. De limfrie klikkfugene gjør gulvleggingen enkel.

Gulvbordenes mål: 1380 x 157 x 10 mm

Bestandighetsklasse

Laminatgulv Prestige 1-stav holder AC-klasse 5, den høyeste klassifiseringen. Gulvet er svært slitesterkt og er egnet for større kontorer, butikker og klasserom. AC står for Abrasion Class der europeiske produsenter klassifiserer laminatgulv etter bruksområder. Resultatet baseres på gulvets bestandighet, slik som slitasje, slag, flekker og varme.

Rask gulvlegging med klikksystem

Å legge klikkgulv går raskt og er enkelt å gjøre selv. Du legger sammen sporene i gulvbordene og klikker dem enkelt på plass. Gulvet kan legges rett på ditt opprinnelige gulv uten liming. Vi anbefaler å bruke gulvunderlag.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.

Garantiperiode: 30 år i hjemmemiljø, 5 år i offentlig miljø

LAST NED MER INFORMASJON

RASKE FAKTA

Antall staver 1
Imitasjon Furu
Leverandørens artikkelnummer 13952
Nyanse Lys
Pakkevekt 12 kg
Tykkelse 10 mm