Kundeservice

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundeservice

23966900
  • Prisløfte
  • Rask leveranse
  • Over 35 000 varer

Se lager og fraktkostnad

Norgeskart

Vareinformasjon

Laminatgulv Prestige Dark
Prestige Dark er et fint og naturlig, litt mørkere laminatgulv av høy kvalitet. Gulvet i klassisk bordformat har litt smalere bord som forsterker følelsen av et ekte tregulv. Mørke gulv gir rommet en flott effekt, og passer like godt i den moderne leiligheten som i hus i landlige omgivelser. Gulvet er 10 mm tykt og svært slitesterkt med en base av miljøvennlig HDF.

Bestandighetsklasse

Laminatgulv Prestige 1-stav holder AC-klasse 5, den høyeste klassifiseringen. Gulvet er svært slitesterkt og er egnet for større kontorer, butikker og klasserom. AC står for Abrasion Class der europeiske produsenter klassifiserer laminatgulv etter bruksområder. Resultatet baseres på gulvets bestandighet, slik som slitasje, slag, flekker og varme.

Rask gulvlegging med klikksystem

Å legge klikkgulv går raskt og er enkelt å gjøre selv. Du legger sammen sporene i gulvbordene og klikker dem enkelt på plass. Gulvet kan legges rett på ditt opprinnelige gulv uten liming. Vi anbefaler å bruke gulvunderlag.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.

Garanti: 30 år i hjemmemiljø, 5 år i offentlig miljø.

LAST NED MER INFORMASJON

RASKE FAKTA

Antall staver 1
Bredde 157 mm
Imitasjon Eik
Lengde 1380 mm
Leverandørens artikkelnummer 13954
Nyanse Mørk
Tykkelse 10 mm