Kundeservice

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundeservice

23966900
  • Prisløfte
  • Rask leveranse
  • Over 35 000 varer

Se lager og fraktkostnad

Norgeskart

Vareinformasjon

Laminatgulv Trend Eik 2-stav
Eik trend 2-stav er et rimelig laminatgulv i hvitlasert eik som gir et lyst og varmt inntrykk. Gulvet er 8 mm tykt og svært enkelt å legge, uten lim, takket være Megaloc. Gulvet er enkelt å holde rent, og et lyst gulv gjør at rommet virker større.

Bestandighetsklasse

Gulvet holder AC-klasse 4, noe som gjør det svært slitesterkt i rommene som brukes mest, i tillegg til trafikk i forretningslokaler, slik som f.eks. i mindre butikker og restauranter. AC står for Abrasion Class der europeiske produsenter klassifiserer laminatgulv etter bruksområder. Resultatet baseres på gulvets bestandighet, slik som slitasje, slag, flekker og varme.

Raskere gulvlegging med Megaloc

Laminatgulv Eik Old Light er svært enkelt å legge takket være leggesystemet Megaloc. Med Megaloc går det opptil tre ganger raskere å legge gulvet sammenlignet med et tradisjonelt klikk-system. Gulvbordene har en smidig låsefunksjon som også gir beskyttelse mot fuktgjennomtrengning.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.

LAST NED MER INFORMASJON

RASKE FAKTA

Antall staver 2
Garantiinformasjon 15 år
Gulvsystem Click
Imitasjon Eik
Kvalitetsklasse AC4/32
Leverandørens artikkelnummer 13778
Nyanse Halvmørk
Overflatestruktur Slett
Pakkevekt 13.74 kg
Tykkelse 8 mm