Kundeservice

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundeservice

85449977
  • Prisløfte
  • Rask leveranse
  • Over 35 000 varer

Se lager og fraktkostnad

Norgeskart

Laminatgulv Wenge 1-stav

AC3, 7mm, 2,25m2, Art.-nr.: 651503, Vekt/enhet: 13,7284775 kg
Laminatgulv Wenge 1-stav

Et stilfullt og flott laminatgulv i rustikk stil som imiterer den mørke tresorten Wengé. Enkelt å legge takket være det smidige leggesystemet Megaloc.

Vareinformasjon


/m2
(267,75/stk)
Norgeskart

Ikke tilgjengelig

Dette produktet er ikke tilgjengelig i valgte butikk

Vareinformasjon

Laminatgulv Wenge 1-stav
Flott og stilfullt laminatgulv i sjokoladebrun farge som imiterer den mørke tresorten Wengé. Gulvet i bordformat gir rommet en enhetlig og eksklusiv følelse. Mørke gulv gir et rustikt uttrykk, og passer like godt i den moderne leiligheten som i hus i landlige omgivelser. Gulvet har en polert finish som er behagelig å gå på.
Gulvbordenes mål: 1286 x 194 x 7,0 mm

Bestandighetsklasse

Gulvet holder AC-klasse 3, noe som gjør det slitesterkt i sterkt trafikkerte rom, som f.eks. entreer, lekerom og kjøkken.

Leggesystem

Laminatgulvet er svært enkelt å legge takket være leggesystemet Megaloc. Med Megaloc går det opptil tre ganger raskere å legge gulvet sammenlignet med et tradisjonelt klikk-system. Gulvbordene har en smidig låsefunksjon som også gir beskyttelse mot fuktgjennomtrengning.

Gulvvarme

Både elektrisk og vannbåren gulvvarme kan legges under parketten. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.

LAST NED MER INFORMASJON

RASKE FAKTA

Antall staver 1
Gulvsystem Click
Imitasjon Wenge
Kvalitetsklasse AC3/31
Leverandørens artikkelnummer 651503
Tykkelse 7 mm