Kundeservice

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundeservice

23966900
  • Prisløfte
  • Rask leveranse
  • Over 35 000 varer

Se lager og fraktkostnad

Norgeskart

Vareinformasjon

Premium Eik Canyon Planke
Eik Canyon 1-stav er et laminatgulv av topp kvalitet. Gulvet i rustikk stil har en matt overflate som gjenspeiler følelsen av et ekte tregulv. Laminatgulvet har litt smalere format enn tradisjonelle laminatgulv og den allsidige avfasingen gir følelsen av ekte gulvbord.

Gulvbordenes mål: 1286 x 160 x 8,0 mm

Bestandighetsklasse

Gulvet holder AC-klasse 4, noe som gjør det svært slitesterkt i rommene som brukes mest, i tillegg til trafikk i forretningslokaler, slik som f.eks. i mindre butikker og restauranter. AC står for Abrasion Class der europeiske produsenter klassifiserer laminatgulv etter bruksområder. Resultatet baseres på gulvets bestandighet, slik som slitasje, slag, flekker og varme.

Rask gulvlegging med klikksystem

Å legge klikkgulv går raskt og er enkelt å gjøre selv. Du legger sammen sporene i gulvbordene og klikker dem enkelt på plass. Gulvet kan legges rett på ditt opprinnelige gulv uten liming. Vi anbefaler å bruke gulvunderlag.

Gulvvarme

Du kan legge gulvvarme under laminatgulvet, dette gjelder både elektrisk og vannbåren gulvvarme. Gulvvarme varmer ikke bare opp kalde føtter, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene i boligen din. Temperaturen skal ikke overstige 27 °C ved elbåren gulvvarme.

LAST NED MER INFORMASJON

RASKE FAKTA

Antall staver 1
Bredde 160 mm
Click N Collect Ja
Gulvsystem Click
Imitasjon Eik
Kvalitetsklasse AC4/32
Lengde 1286 mm
Leverandørens artikkelnummer 65110
Merke Classen
Nyanse Halvmørk
Pakkevekt 15.3 kg
Tykkelse 8 mm