Kundeservice

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundeservice

23966900
  • Prisløfte
  • Rask leveranse
  • Over 35 000 varer

Se lager og fraktkostnad

Norgeskart

Vareinformasjon

Shipdeck ek
Shipdeck eik 1-stav er et flott laminatgulv med antikt utseende. Gulvbordene ,ed et smalere format på 11,3 cm gjør at gulvet minner om et mer tradisjonelt tregulv. De tydelige fasingene langs langsidene gir rommet mer dybde. Laminatgulvets flate er svært slitesterk mot trykk og riper. Gulvet er vanskelig å antenne og tåler godt en sigarettglo uten at det blir merke. Gulvet blekes heller ikke og er svært motstandsdyktig mot flekker.

Mål på bordene

Bredde: 113 mm
Lengde: 1376 mm
Tykkelse: 10 mm

Bestandighetsklasse

Gulvet holder AC-klasse 4, noe som gjør det svært slitesterkt i rommene som brukes mest, i tillegg til trafikk i forretningslokaler, slik som f.eks. i mindre butikker og restauranter. AC står for Abrasion Class der europeiske produsenter klassifiserer laminatgulv etter bruksområder. Resultatet baseres på gulvets bestandighet, slik som slitasje, slag, flekker og varme.

Legging

Den unike låseteknikken i kortsidenes fuger gjør Ocean skipsgulv av laminat betydelig raskere å legge enn vanlige laminatgulv. Hak bordets langside i det forrige bordets fuge og skyv kortsiden inn mot det siste bordets kortside. Ferdig. La pakken ligge uåpnet i romtemperatur i det rommet hvor gulvet skal legges i minst to døgn før legging.

Før, under og minst tre dager etter legging bør rommets klima være:
- Gulvflatens temperatur: minst 15 °C
- Lufttemperatur: minst 18 °C
- Luftfuktighet: 50-75 %

LAST NED MER INFORMASJON

RASKE FAKTA

Antall staver 1
Antall/pakke 11
Bredde 113 mm
Gulvsystem Click
Imitasjon Eik
Kvalitetsklasse AC4/32
Lengde 1376 mm
Leverandørens artikkelnummer 13951
Nyanse Halvmørk
Overflatestruktur Slett
Pakkevekt 15 kg
Tykkelse 10 mm