Kundeservice

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundeservice

23966900
  • Prisløfte
  • Rask leveranse
  • Over 35 000 varer

Se lager og fraktkostnad

Norgeskart

Vareinformasjon

Trend Tasmansk Eik Planke
Stilrent og trendy laminatgulv i mørk tasmansk eik. Gulvet har 1-stav med synlig treådring, er meget slitetsterkt og er svært enkelt å legge takket være leggesystemet Megaloc. Det mørke gulvet gir en rustikk følelse og passer godt i såvel sikre hus som i den moderne leiligheten.

Bestandighetsklasse

Gulvet holder AC-klasse 4, noe som gjør det svært slitesterkt i rommene som brukes mest, i tillegg til trafikk i forretningslokaler, slik som f.eks. butikker og restauranter. AC står for Abrasion Class der europeiske produsenter klassifiserer laminatgulv etter bruksområder. Resultatet baseres på gulvets bestandighet, slik som slitasje, slag, flekker og varme.

Raskere gulvlegging med Megaloc

Gulvet er svært enkelt å legge takket være leggesystemet Megaloc. Med Megaloc går det opptil tre ganger raskere å legge gulvet sammenlignet med et tradisjonelt klikk-system. Gulvbordene har en smidig låsefunksjon som også gir beskyttelse mot fuktgjennomtrengning.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.

LAST NED MER INFORMASJON

RASKE FAKTA

Antall staver 1
Bredde 282 mm
Click N Collect Ja
Gulvsystem Click
Imitasjon Eik
Kvalitetsklasse AC4/32
Lengde 1286 mm
Leverandørens artikkelnummer 65120
Merke Classen
Nyanse Mørk
Pakkevekt 16 kg
Tykkelse 8 mm