Kundeservice

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundeservice

23966900
  • Prisløfte
  • Rask leveranse
  • Over 35 000 varer

Se lager og fraktkostnad

Norgeskart

Vareinformasjon

Eik 3-stav kort hvit mattlakket
Parkettgulv i det harde treslaget eik med en matt lys lakket flate. Gulvet har tre staver på hver planke som gjør at det ser mer levende ut. Lyse gulv gir en følelse av et større rom og passer med de fleste stil- og fargevalg på tapeter og møbler. Har du et mindre rom som et kleskott kan du få det til å se lysere og større ut ved å velge dette gulvet sammen med en lys tapet.

Sortering

Gulvet har et varierende uttrykk med et levende utseende og naturlige, livlige farger og nyanser. Ulike lengder av staver, ødelagte kvister samt mellomstore og små sparklede kvister kan forekomme.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten enten det er elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å senke oppvarmingskostnadene for hele boligen.

Raskere og enklere med 5GS

5GS er låsesystem for klikk-gulv fra svenske Välinge. Det gjør at gulvleggingen går 25% raskere uten at det kreves spesialverktøy.

Lakk og sliping

Slitasjelagets tykkelse: 2,5 mm.
Sliping: Slitasjelaget kan slipes 1-2 ganger avhengig av gulvets slitasje og mulige skader. Slipingen bør utføres av en fagmann. Husk på at gulvet ikke er gjennomfarget.

RASKE FAKTA

Antall staver 3
Antall/pakke 7
Bredde 207 mm
Garantiinformasjon 5 år
Gulvsystem 5Gs
Hardhet (Brinell) 3.7
Lengde 1092 mm
Leverandørens artikkelnummer 13451
Merke Barlinek
Nyanse Lys
Overflatebehandlet Mattlakkert
Treslag Eik
Tykkelse 14 mm

Flere produkter fra samme kategori