Kundeservice

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundeservice

85449977
  • Prisløfte
  • Rask leveranse
  • Over 35 000 varer

Se lager og fraktkostnad

Norgeskart

Parkettgulv 1-stav eik Barlinek

hvitlakkert, barclick, 14mm, Art.-nr.: 65028, Vekt/enhet: 23,7 kg
Parkettgulv 1-stav eik Barlinek

Lys og trendy parkett i hvitlakket eik.

Vareinformasjon


/m2
(994,43/stk)
Bestillingsvare
Sendes innen: 5-10 Hverdager

Vareinformasjon

Parkettgulv 1-stav eik Barlinek

Sortering

Gulvet har et variert fargespill som gir et levende utseende med naturlige og livlige farger og nyanser. Større ødelagte og sparklede kvister forekommer. Små brister i tre samt reparasjoner mulig på børstede overflater.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk og vannbåren. Varmer under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å senke oppvarmingskostnadene i hele huset.

Raskere og enklere med 5GS

5GS er et låsesystem for klikk-gulv fra svenske Välinge. Det gjør at gulvet kan legges opptil 25% raskere uten noe spesialverktøy.

Vedlikehold

Oljede gulv krever vedlikehold for å beholde sin finish. Gulvsåpe brukes for rengjøring av gulvets overflate, og metter også treets porer som forhindrer at smuss og væske trenger inn. Gulvsåpevann kan brukes 1-2 ganger i uken. Trerens brukes til grunnrengjøring før det er tid for en ny omgang med olje, eller når du ønsker at gulvet skal få en ny matt følelse som frisker opp gulvet. Denne prosessen behøver kun å gjøres annethvert år, eller når du mener det er behov. Et gulv i en stue med normal trafikk og slitasje, behøver kun olje hvert annet år.

Lakk og sliping

Gulvet er bygget opp av flere lag UV-herdet lakk som gjør parkettgulvet lettstelt, samt at det beskytter mot smuss og riper.
Slitesjikt tykkelse:2,5 mm
Lakkens slitestyrke: >3000 omdreininger
Sliping: Slitesjiktet kan slipes 1-2 ganger avhengig av gulvets slitasje og mulige skader. Arbeidet bør utføres av en fagmann. OBS! Gulvet er ikke gjennomfarget.

RASKE FAKTA

Antall/pakke 7
Bredde 180 mm
Lengde 2200 mm
Leverandørens artikkelnummer 65028
Merke Barlinek
Overflatebehandlet Lakket
Pakkevekt 23.7 kg
Treslag Eik
Tykkelse 14 mm

Flere produkter fra samme kategori