Kundeservice

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundeservice

23966900
  • Prisløfte
  • Rask leveranse
  • Over 35 000 varer

Se lager og fraktkostnad

Norgeskart

Vareinformasjon

Parkettgulv Affogato 1-stav Barlinek
Mørk og vakker eikeparkett med lasert, børstet og lakkert overflate. Den børstede og lakkerte gulvoverflaten, kombinert med tresorten eik, skaper et gulv som står imot daglig slitasje. En børstet overflate gir bordene en lett og naturlig struktur, og oppleves derfor som litt varmere å gå på. Plankegulv i mørk nyanse gir rommet en eksklusiv følelse med naturlig tyngde. Legg gulvet i et stort rom som slipper gjennom mye lys for best mulig resultat.

Sortering

Svært rustikt gulv med varierende ådring og levende utseende med naturlige og livlige fargenyanser. Ødelagte og sparklede kvister i ulike størrelser kan forekomme ( t.o.m. store, sparklede kvister). Yteved kan forekomme. Små defekter i treverket og i leggingen kan oppstå på børstede overflater.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.

Bestill gulvprøver 

Kjøp en eller flere gulvprøver slik at du i ro og mak kan bestemme hva som passer best i ditt hjem. Klikk her for å bestille.

Lakk og sliping

Slitelagets tykkelse: 2,5 mm.
Lakkens slitestyrke: > 3000 omdreininger
Sliping: Slitelaget kan slipes 1-2 ganger avhengig av gulvets slitasje og mulige skader. Slipingen bør utføres av fagfolk. Husk at gulvet ikke er gjennomfarget.

RASKE FAKTA

Antall kvm pr pakke 2,77
Antall staver 1
Antall/pakke 7
Bredde 180 mm
Gulvsystem 5Gc
Hardhet (Brinell) 3.7
Lengde 2200 mm
Leverandørens artikkelnummer 65027
Merke Barlinek
Nyanse Mørk
Overflatebehandlet Mattlakkert
Treslag Eik
Tykkelse 14 mm

Flere produkter fra samme kategori