Kundeservice

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundeservice

23966900
  • Prisløfte
  • Rask leveranse
  • Over 35 000 varer

Se lager og fraktkostnad

Norgeskart

Vareinformasjon

Parkettgulv Eik 1-stav Alabaster White
Et vakkert hvitlasert eikegulv med vintage-følelse. Gulvet er mattlakkert og har fasede kanter. Gulvet er også børstet, noe som gir en naturlig trestruktur. Lett å legge med klikksystemet 5Gc. Det medfølger leggeanvisning i hver pakke.

Sortering

Et gulv som gir en god følelse av rustikk og varierende årringer. Eikens naturlige og livlige farger og fargenyanser gir gulvet et levende utseende. Varierende naturlige egenskaper i treet, samt sparklede sprekker og større kvister. Små defekter i treverket og i leggingen kan oppstå på børstede overflater.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk og vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til en reduksjon i oppvarmingskostnadene for hele boligen.

Lakk og sliping

Parkettgulvet er bygget opp av flere lag UV-herdet lakk som gjør gulvet lettstelt samtidig som den beskytter mot smuss og riper.
Slitesjikt: 2,5 mm
Lakkens slitestyrke: > 3000 omdreininger (Taber-test med fallende sand, norm: EN-14354); klasse WR1
Sliping: Slitesjiktet kan slipes 1–2 ganger avhengig av gulvets slitasje og mulige skader. Arbeidet bør utføres av fagfolk. Husk at gulvet ikke er gjennomfarget.

LAST NED MER INFORMASJON

RASKE FAKTA

Bredde 180 mm
Farge Eik
Gulvsystem 5Gc
Lengde 2200 mm
Leverandørens artikkelnummer 134106
Materialer Eik
Merke Barlinek
Tykkelse 14 mm

Flere produkter fra samme kategori