Kundeservice

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundeservice

23966900
  • Prisløfte
  • Rask leveranse
  • Over 35 000 varer

Se lager og fraktkostnad

Norgeskart

Vareinformasjon

Parkettgulv Eik 1-stav Calvados Barlinek
Nøye utvalgt parkett i en vakker naturoljet vintagestil. Gjennom den naturoljede flaten får treet beholde sitt naturlige og unike utseende. Gulvets børstede flate forsterker strukturen på hver gulvplanke, samt gir den en rustikk og varm følelse. Parkett gir umiddelbart et rom en eksklusiv og elegant følelse. Dette gulvet har også fasede kanter som forsterker følelsen ytterligere.

Sortering

Gulvet har varierende ådring med levende utseende og naturlige, livlige farger og fargenyanser. Varierende naturlige treegenskaper samt sparklede sprekker. Små defekter i treverket og i leggingen kan oppstå på børstede overflater.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare opp kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å senke oppvarmingskostnadene på hele boligen.

Raskere og enklere med 5GC

5GC er ett låsesystem for klikk-gulv fra svenske Välinge. Det gjør at gulvet kan legges opptil 25% raskere uten noe spesialverktøy.

Vedlikehold

Gulv som oljes krever vedlikehold for å beholde sin finish. Gulvsåpe benyttes for rengjøring av gulvets flate, men metter også treets porer som dermed forhindrer at smuss og væsker trenger inn. Gulvsåpe kan brukes 1 til 2 ganger i uken. Trerens benyttes for grunnrengjøring før det er tid for en ny omgang med olje, eller fordi du ønsker å friske opp gulvet med en ny matt følelse. Denne prosessen behøver ikke gjentas mer enn annethvert år, eller når du mener at det er behov. Desto mer utsatt gulvet er for slitasje og trafikk, desto oftere behøves det behandling. Et stuegulv med normal trafikk og slitasje må oljes omtrent annethvert år.

Bestill gulvprøver 

Kjøp en eller flere gulvprøver slik at du i ro og mak kan bestemme hva som passer best i ditt hjem. Klikk her for å bestille.

Slitasjelag og sliping

Slitasjelagets tykkelse: 2,5 mm.
Sliping: Slitelaget kan slipes 1-2 ganger avhengig av gulvets slitasje og mulige skader. Slipingen bør utføres av fagmann. Husk på at gulvet ikke er gjennomfarget .

RASKE FAKTA

Antall staver 1
Gulvsystem 5Gc
Leverandørens artikkelnummer BG1-DBE1-OX2-XXZ-D14180-I
Merke Barlinek
Nyanse Halvmørk
Overflatebehandlet Oljet
Pakkevekt 23.7 kg
Treslag Eik

Flere produkter fra samme kategori