Kundeservice

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundeservice

23966900
  • Prisløfte
  • Rask leveranse
  • Over 35 000 varer

Se lager og fraktkostnad

Norgeskart

Vareinformasjon

Parkettgulv Eik 1-stav Cheesecake Barlinek
Børstet mattlakket eikeparkett i en herlig kremet beige nyanse med en hard og slitesterk flate. Den børstede flaten på gulvbordene gir en lett naturlig struktur og oppleves derfor som litt varmere å gå på. Børstede gulv er trendy og passer godt i eldre leiligheter og hus med sitt rustikke uttrykk. Et gulv med en børstet flate har et tynnere slitasjelag og kan derfor ikke slipes like mange ganger som et ubørstet.

Sortering

Gulvet har varierende ådring med levende utseende og naturlige, livlige farger og fargenyanser. Ødelagte kvister samt mellomstore og små sparklede kvister kan forekomme. Yteved er tillatt langs kantene. Små defekter i treverket og i leggingen kan oppstå på børstede overflater.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten enten det er elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å senke oppvarmingskostnadene for hele boligen.

Bestill gulvprøver 

Kjøp en eller flere gulvprøver slik at du i ro og mak kan bestemme hva som passer best i ditt hjem. Klikk her for å bestille.

Slitasjelag og sliping

Slitasjelagets tykkelse: 2,5 mm.
Lakkens slitestyrke: 3000 omdreininger (Tabertest med fallende sand) Sliping: Slitasjelaget kan slipes 1-2 ganger avhengig av gulvets slitasje og mulige skader. Slipingen bør utføres av en fagmann. Husk på at gulvet ikke er gjennomfarget.

RASKE FAKTA

Antall staver 1
Gulvsystem 5Gc
Leverandørens artikkelnummer BK1-DBE1-L05-CWS-D14180-F
Merke Barlinek
Nyanse Lys
Overflatebehandlet Mattlakkert
Pakkevekt 23.7 kg
Treslag Eik
Tykkelse 14 mm

Flere produkter fra samme kategori