Kundeservice

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundeservice

23966900
  • Prisløfte
  • Rask leveranse
  • Over 35 000 varer

Se lager og fraktkostnad

Norgeskart

Vareinformasjon

Parkettgulv Eik 1-stav Family Barlinek
Klassisk parkettgulv i eik med en naturlig varm gyllen tone med en slitesterk mattlakket overflate. Gulvet er et plankegulv med fasede kanter og gir rommet en harmonisk og komplett følelse med et helhetlig uttrykk. De fasede kantene gir hvert bord en diskret markering og får derfor rommet til å føles større. Parkettgulv av eik er slitesterke og du kan legge gulvet i alle husets rom uten å være redd for å bli umoderne. Et gulv av eik er stilsikkert og tidløst.

Sortering

Gulvet har varierende ådring med levende utseende og naturlige, livlige farger og fargenyanser. Ødelagte kvister samt mellomstore og små sparklede kvister kan forekomme. Yteved er tillatt langs kantene. Små defekter i treverket og i leggingen kan oppstå på børstede overflater.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten enten det er elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å senke oppvarmingskostnadene for hele boligen.

Raskere og enklere med 5GS

5GS er låsesystem for klikk-gulv fra svenske Välinge. Det gjør at gulvleggingen går 25% raskere uten at det kreves spesialverktøy.

Bestill gulvprøver 

Kjøp en eller flere gulvprøver slik at du i ro og mak kan bestemme hva som passer best i ditt hjem. Klikk her for å bestille.

Lakk og sliping

Slitasjelagets tykkelse: 2,5 mm.
Lakkens slitestyrke: > 3000 omdreininger (Tabertest med fallende sand)
Sliping: Slitasjelaget kan slipes 1-2 ganger avhengig av gulvets slitasje og mulige skader. Slipingen bør utføres av en fagmann. Husk på at gulvet ikke er gjennomfarget.

LAST NED MER INFORMASJON

RASKE FAKTA

Antall staver 1
Gulvsystem 5Gc
Leverandørens artikkelnummer 650502
Merke Barlinek
Nyanse Halvmørk
Overflatebehandlet Mattlakkert
Pakkevekt 23.7 kg
Treslag Eik
Tykkelse 14 mm

Flere produkter fra samme kategori