Kundeservice

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundeservice

85449977
  • Prisløfte
  • Rask leveranse
  • Over 35 000 varer

Se lager og fraktkostnad

Norgeskart

Parkettgulv Eik 1-stav Softgrey Barlinek

Mattlakkert, børstet, falset, 5 Gc klick, 180 mm, 2,26m2, Art.-nr.: 134107, Vekt/enhet: 18,5 kg
Parkettgulv Eik 1-stav Softgrey Barlinek

Lamellparkett i eik som er mattlakket i en elegant grå nyanse.

Vareinformasjon


+ Tilbehør:
/m2
(833,94/stk)

Vareinformasjon

Parkettgulv Eik 1-stav Softgrey Barlinek

Sortering

Gulvet har en variert korning som gir et levende utseende med naturlige og livlige farger. Større ødelagte og sparklede kvister vil forekomme. Små brister i treet, samt i legg er mulig på børstede flater.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, elektrisk som vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å senke oppvarmingskostnadene for hele boligen.

Raskere og enklere med 5GS

5GS er et låsesystem for klikk-gulv fra svenske Välinge. Det gjør at gulvet kan legges opptil 25% raskere og uten behov for spesialverktøy.

Vedlikehold

Lakkert gulv krever vedlikehold for å beholde sin finish. Gulvsåpe brukes for rengjøring av gulvets overflate, og metter også treets porer som forhindrer at smuss og væsker trenger inn i treet. Gulvsåpe kan brukes 1-2 ganger pr uke. Trerens brukes for grunnrengjøring før det er tid for en ny omgang med olje eller når du vil friske opp gulvet med en ny matt følelse. Denne prosessen behøver kun gjentas annethvert år, eller når du mener tiden er inne. Desto mer utsatt gulvet er for slitasje og trafikk, desto oftere er det behov for behandling. Et gulv i en stue med normal trafikk og slitasje, trenger olje annethvert år.

Lakk og sliping

Gulvet er bygget opp av flere lag UV-herdet lakk som gjør at parkettgulvet er enkelt å vedlikeholde, samt beskytter mot smuss og riper.
Slitelagets tykkelse: 2,5mm
Lakkens slitestyrke: > 3000 omdreininger
Sliping: Slitelaget kan slipes 1-2 ganger avhengig av gulvets slitasje og mulige skader. Arbeidet bør utføres av fagmann. OBS! Gulvet er ikke gjennomfarget.

LAST NED MER INFORMASJON

RASKE FAKTA

Antall staver 1
Bredde 180 mm
Lengde 1800 mm
Leverandørens artikkelnummer 134107
Merke Barlinek
Overflatebehandlet Mattlakkert
Treslag Eik
Tykkelse 14 mm

Flere produkter fra samme kategori